Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet dönteni, hogy mától nem vagyok szerelmes valakibe?
Figyelt kérdés
2023. márc. 20. 22:25
21/22 anonim válasza:
20 vagyok
Csatlakozom 15 véleményéhez.
Egy ember volt életemben eddig, aki valahogy mélyen megfogott, de nagyon nem illett hozzám, és nagyon nehéz elfelejteni így is. Nem tudtam évek alatt sem “eldönteni”, még ha éltem tovább is az életem, és jöttek mások is az évek alatt akik így úgy megfogtak.
Ahogy 14 már leírta, ha az az érzés valahonnan melyről jön és irracionális:
“Szeretheted, ugyanakkor hozhatsz olyan döntést, hogy lemondasz róla, mert nem szeret téged vagy nem jó a kapcsolat és inkább megszakítasz vele minden kapcsolatot. ”
Én is ennyit tudtam tenni .
22/22 anonim válasza:
12. Nem is volt , csak rossz a telefonom erintoje , de nice1!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!