Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El lehet dönteni, hogy mától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet dönteni, hogy mától nem vagyok szerelmes valakibe?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 22:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Habő akqr a baratod lenni egyaltala.ln.
2023. márc. 21. 01:55
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hú 11 a kápszi még nem ment ki ugy látom 😆
2023. márc. 21. 05:12
 13/22 anonim ***** válasza:
Én el tudom donteni. Pl ha rossz hatassal van rám, nem tisztel vagy ilyesmi, akkor nálam ez akkora piros pontnak számít, hogy egyik pillanatról a másikra el tudok vágni az erzeseimet, mert tudom, hogy jobban erdemlek.
2023. márc. 21. 07:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes vagy vele és belemész ilyen barátkozósba, akkor csak saját magadat szívatod meg. Hallgatod majd a beszámolóját az új párjáról? Amúgy nem lehet döntéssel befolyásolni az érzelmeket. Maximum elfojtani. de fölösleges. Szeretheted, ugyanakkor hozhatsz olyan döntést, hogy lemondasz róla, mert nem szeret téged vagy nem jó a kapcsolat és inkább megszakítasz vele minden kapcsolatot. Hidd el, ez a legjobb módszer, hogy eltávolodj tőle.
2023. márc. 21. 09:10
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Ha igazán, szívből szerelmes vagy, azt nem hogy 1 nap alatt, de még évek alatt se lehet kitörölni magadból. Legalábbis nálam így működik. Én. pl sosem értettem, hogy akár az ismeretségi körömben, akár a celebvilágban hogy van az, hogy a "hú, de szeretem, borsó meg héja" után 1-2 hónap után új kapcsolat. Én annyira szeretem a párom, hogy ha valami miatt vége lenne, hosszú évek alatt sem, sőt, teljesen SOHA nem tudnám kiirtani magamból az iránta való érzéseimet!

40/N

2023. márc. 21. 09:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, azért a soha túlzás. Dehogynem, minden szerelem elmúlik. Jön egy másik, és felülírja az érzelmeket. Akkor az egykori húha nagy szerelem egy emlékké szelídül. De nyilván nem egy tudatos döntés hatására és nem egy nap alatt.
2023. márc. 21. 09:56
 17/22 anonim ***** válasza:
#16 Azért remélem, nálunk még nagyon sokáig nem jön másik! :-)
2023. márc. 21. 10:00
 18/22 anonim ***** válasza:
17-es - a felejtés nyilván a nem működő kapcsolatokra értendő. Ha valakivel kölcsönös a szerelem, akkor nyilván nem kell elfelejteni, de a kérdés nem is erre vonatkozott.
2023. márc. 21. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

#18 A nem működő kapcsolatok esetében is - amennyiben igazán szerelmes vagy - igaz, hogy egyik napról a másikra nem lehet elfelejteni. A szerelem kevésbé az agyról, a tudatról szól, sokkal inkább a szívről. És az másképp működik, mint az agy.

#15 és #17 voltam

2023. márc. 21. 11:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha el tudod dönteni, akkor az sosem volt szerelem.
2023. márc. 21. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!