Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hány cm magas pasik jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 15:51
21/32 anonim válasza:
20
Biztos fogsz találni ilyen nőt. :)
19-es voltam
23/32 anonim válasza:
180-190 kozott a legidealisabb, de par centi ide vagy oda, ha minden klappol, akkor nem szamit.
172 vagyok amugy
24/32 anonim válasza:
170cm+, én 162cm vagyok. Férjem 173cm.
25/32 anonim válasza:
17
Milyen meglepő....mintha a nagymellű csajnak mondanád, hogy jaaaj biztos akad udvarló.
Magas labda.
Engem totál nem érdekel, milyen magas a lány. Érezzem magam jól vele, ennyi
26/32 anonim válasza:
Nagydarab pasikkal annyi baj van, hogy sokat esznek. Amivel meg az a baj, hogy nőként én is többet eszem és hajlamos vagyok hízni. Legközelebb kisebb étvágyút választok.
28/32 anonim válasza:
Velem egy magas, vagy nálam magasabb.
(160cm vsgyok) de, ha életem szerelmét egy 150 cms férfiban talalom meg, nem fogom elutasitami
29/32 anonim válasza:
170-190 cm között. 162 cm vagyok, az az ideális, ha legalább tíz centivel magasabb nálam.
30/32 anonim válasza:
Egy szabványos ágy hosszmérete 190 cm. A párna 25 cm-t elfoglal a fejnél, ha a talpát is be akarja takarni az alváshoz, hogy ne lógjon ki az ágy végénél, akkor az optimális méret 172 cm. A kosárlabdán kívül sok kellemetlenséget okozhat az extra magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!