Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hány cm magas pasik jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 15:51
12/32 anonim válasza:
10. Én 197 cm vagyok és azt érzem imádnak a nők. Most nem téged akarlak oltani, nem ismerlek, de nekem más külső és belső tulajdonságaim is vonzóak ez mellett persze. De sokszor megkapom, hogy a magasságom miatt (is) tartanak vonzónak.
14/32 anonim válasza:
12
Nyilvan megkapom, de nalam a magassag miatt meg senki nem fog random odajonni, kezdemenyezni. Csak egy plusz
Gondolom gyursz, akkor nem csoda, ha kedvelnek.
15/32 anonim válasza:
175-190 cm.
Én 170 cm vagyok. Ez az ideális. Persze lehet alacsonyabb, volt már alacsonyabb barátom, nem a magasság számít, ez csak az ideál.
16/32 anonim válasza:
Mivel én 175 cm vagyok, így 180-200 lenne az ideális.
17/32 anonim válasza:
14. Gyúrok, de nem vagyok még eszetlenül izmos. 197 cm-hez 98 kg. Most kezd el talán látszani valami, de még kellene vagy 10 kiló ehhez a magassághoz, hogy a legtöbb ember izmosnak tartson.
19/32 anonim válasza:
Mivel 180 cm vagyok, ezért 180 és 185 között. Abszolút nem jönnek be a hozzám képest magas férfiak.
20/32 anonim válasza:
19. Ez szomorú, mert én meg kifejezetten a magas nőket tartom vonzónak nagyon magas férfiként. Jó lenne egy tőlem 20 centivel alacsonyabb 180 cm körüli nőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!