Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszenek az olyan nők akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek az olyan nők akik szinte mindig térd alá érő, vagy bokáig érő szoknyát hordanak?

Figyelt kérdés
Tehát a visszafogottan öltöző nőkre gondolok.

2023. márc. 19. 15:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
57%

Szia. Ilyesmi szoknyára gondolsz? [link]

Nekem mindig az volt az álmom, hogy egyszer egy ilyen hölggyel megismerkedhessek, de sosem mertem elhinni, hogy a való életben is létezhet ilyen gyönyörű, nőies és visszafogott hölgy. Te tényleg így vagy legalábbis hasonlóan öltözködsz?

2023. ápr. 10. 06:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen így. Örülök hogy azért tetszik még valakinek :)
2023. ápr. 10. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik...sajnos eddig ilyen hölggyel még nem tudtam összejönni..
2023. ápr. 11. 00:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Ennyire kevesen vagyunk?
2023. ápr. 11. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
A mai nők unisexek lettek..többségük próbál minél inkább férfiakra hasonlítani, a gond csak az, hogy a nadrág évezredek óta férfi viselet és attól, hogy az utóbbi 80evben már nők is hordják meg nem lesz az..
2023. ápr. 11. 13:12
 16/17 anonim válasza:

Amúgy szerintem szoknya nélkül is lehet egy nő nagyon csinos és visszafogott. Pl. egy ilyen elegáns nadrág

[link] ezzel a felsővel [link] szintén nagyon jó választás lehet különösen az ilyen hidegebb napokon, amikor a szoknya még nem túl praktikus.

Bár lehet, hogy azért ez nem annyira nőies, mint egy szoknya...

Te mit gondolsz erről, kedves kérdező? Felvennéd ezt az összeállítást is?

2023. ápr. 12. 07:07
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként csinosak az elegáns nadrágok. De amikor csak lehet szoknyát hordok. Például vastag bélelt harisnyával télen 😄 az összeállítás amit mutattál csinos egyébként
2023. ápr. 12. 07:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!