Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség elutasítani, ha minden téren tökéletes, csak külsőre nem tetszik?
Életemben először találtam egy olyan srácot, aki rendes, egyértelműen nem csak szexre kellett neki, értelmes, és nagyon jól el tudunk beszélgetni. Csak az a bibi, hogy nem tetszik a külseje.
Tudom, hogy tele van a lányok felé utálattal, haraggal, frusztrációval, mert senkinek nem kellett eddig, mesélte, hogy az összes szerelme inkább összejött olyannal, aki helyes, de közben csalja, agresszív vele. Tudom, hogy rám is nagyon meg fog haragudni, ha elutasítom, de nem is a haragjától félek, hanem attól, hogy még egy csalódást okozok neki.
Érdemes lenne inkább megpróbálni, hátha megszokom a külsejét, és nem fog zavarni egy idő után?
Egyébként a kérdező vagy egy incel troll, vagy tényleg az ő érzelmi szintjükön van.
Normális ember nem méregeti, hogy "ő tökéletes, csakhát ronda, meg amúgy sem érzek iránta semmit, de össz ekéne jönni vele":D Normális ember ha nem szeret valakit, nem jön össz evele, ennyi.
A párkapcsolat (elsősorban) nem pénzügyi befektetés, vagy kapcsolati tőke.
"Nem akarom megtapasztalni, mert úgy érzem, undort éreznék, ha le kellene feküdnöm vele. Nem tudom, változhatna-e valaha ez. :/
De akkor hogyan utasítsam el úgy, hogy ne bántsam halálra szerencsétlent?"
Lyány, te most hülyét játszol vagy mi van te veled?
Ha nem akarsz valakivel lenni, akkor ne legyél.
Ez nem megbántás. Te döntöd el kivel akarsz lenni. Ilyeneket beszélsz, hogy undort éreznél, ha le kellene feküdnöd vele. De ki mondta, hogy feküdj le olyannal, akivel nem akarsz? Mé kéne? Gondolkozzál az agyaddal néha.
"Az a furcsa, hogy úgy beszélsz, mintha nyomás lenne, hogy együtt legyél vele..."
Az a durva, hogy az ilyen alakok tényleg nyomást tesznek az emberre, pláne ha tapasztalatlan és naiv.
Én is voltam ilyen helyzetben. Empatikus és jóindulatú fiatal lány voltam. Elhittem mindenkinek az egyoldalú szomorú történeteit, amelyek arról szóltak, hogy ellenük összeesküdött a világ, meg random sz.artortát kaptak a nyakukba annak ellenére, hogy ők soha egyetlen rossz dolgot nem tettek.
Aztán megtanultam pár borzasztó tapasztalat után, hogy nem így működik a világ.
Sajnos voltam én is olyan helyzetben, hogy úgy éreztem, hogy ha nem jövök össze a ronda sráccal, aki lelkitársamnak és csodásan rendes embernek hazudja magát, akkor felszínes, külsőséges, lelketlen vagyok, és hozzájárulok, hogy ő még jobban tönkremenjen.
Igen, mivel az empatikus embereket találják meg.
Nem véletlen, hogy előadta magát, te meg kis empatikus meg mèg hozzá, naív kislány elhiszed.
Még, ha így is van, akkor sem neked kell "megmentened".
Ne játssz megmentősdit.
Ha valaki nem tetszik, akkor nem kell magaddal erőszakoskodni, hogy "márpedig akkor is én megmentem. Nőgyűlölő, de majd én megszeretettem vele a nőket stb"
Ez nem a feladatod. Te részed ebben annyi, hogy hsllgatsz a belső érzéseidre. Tetszik neked? Nem, akkor mész tovább. Ennyi. Szánalomból meg megmentősdiből nem lehetsz senkivel. Főleg, hogy ki is derülne, aztán te lennél a ganajláda.
25
Nagyon tetszik a válaszod, jó lett volna, ha annak idején engem is felvilágosít a dolgokról így valaki, és nem fájdalom árán kell megtanulnom.
Amúgy kérdező, mindenképp te leszel a ganajláda, ha szánalomból/félelemből összejössz vele, akkor azért, ha pedig visszutasítod, akkor azért.
Szóval inkább legyél úgy "ganajláda", hogy lehetőséget sem adsz arra, hogy szétélje a tested, lelked.
De nála valóban ez van, amit mond, ismerem és tudom. Tényleg baromi jól járna vele egy lány ha elfogadná párjának, olyat kapna tőlem amit kevés férfi ad meg.
Én ezt teljes mértékben tudok, csak sajnos nekem nem tetszik, nem tudnék hozzé vonzódni. De őszintén irigylem azt a nőt, aki igen.
"nem tudnék hozzé vonzódni. De őszintén irigylem azt a nőt, aki igen."
Ne irigyeld.
A jövőbeli önmagadat lásd magad előtt, amint majd éppen megtalálja azt, akit tisztel is, és akihez vonzódik is.
Olyanért irigykedsz, amit nem akarsz magadnak?
Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!