Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem szeretem, de foglalt. Hogy szerezhetném meg?
Figyelt kérdés
Van egy hölgy kollégám (különböző részlegen vagyunk) aki már régóta tetszik nekem. Először azt hittem hogy csak fizikai vonzalom de idővel ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy humoros es jó fej. Több hónapja barátja van de amikor erről beszélünk nekem úgy tűnik hogy nem szerelmes. Érdemes lenne bepróbálkoznom nála? az elmúlt hónapokban jó néhány lánnyal randiztam de egyikkel sem éreztem megközelítőleg sem ilyen mértékű kémiát. Ő kell nekem. Mit tegyek?2023. márc. 15. 23:59
11/16 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én se áradozom a páromról, pláne munkatársakkal. A bűnös életbe nem akarok házasságot. Mégis imádom a párom és nagyon jó a kapcsolatunk.🤷🏻♀️
12/16 anonim válasza:
Trófea... te inkább vegyél gumibabát, lúzerke.
13/16 anonim válasza:
Detto. A munkahelyemen senki nem szokott a párkapcsolatáról áradozni, mindenkinek a saját magánügye. Max említés szinten kerül szóba, vagy egy sztori erejéig. Házasodni, gyereket vállalni biztos nem fogok soha a büdös életbe, ennek ellenére szeretem a párom. Baromira kellemetlen lenne, ha egy kolléga elkezdene nyomulni, mert ő úgy gondolná, hogy nem vagyok szerelmes a barátomba. Hagyd őt békén, ne tedd tönkre a kapcsolatát.
14/16 A kérdező kommentje:
Csak akkor tudom tonkretenni, ha tonkre lehet. Ha eros a kapcsolat ugysem lesz ra vevo! Kulonben meg o is rendszeresen keres hogy talalkozzunk. Biztos nem veletlenul hivott fel a lakasara meg mielott volt baratja, csak akkor meg nekem volt valakim es en hulye nemet mondtam. Szerencset probalok, drukkoljatok!
2023. márc. 17. 09:47
15/16 anonim válasza:
Sok sikert! Toljad mint a rossz biciklit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!