Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfi ismerősöm, akivel jól el szoktunk beszélgetni neten (cseten) át, de ismerem őt személyesen is.

És váratlanul azt írta, hogy nem beszélgethetünk többet, de ez nem jelenti azt, hogy nem bír... bír, de ennek a gondolat szintjén kell maradnia.

Nekem ez így elég éles kanyar volt, mert tényleg jókat tudtunk dumálni,megbíztam benne... sosem történt köztünk semmi, amúgy van élettársa. És igen, én hiszek a férfi-nő barátságban, más pasi haverjaim is vannak, és sosem lett több, azért barátok.

Mit jelenthet ez szerintetek? Érezhet irántam valamit? Sosem közeledett úgy felém, amiből ez jött volna le.

És úgy vágta el az egészet, hogy megmondta, ne várjam, h. megmagyarázza.

2023. márc. 14. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom az asszonynak nem tetszett, hogy sokat dumáltok
2023. márc. 14. 22:22
 2/10 A kérdező kommentje:
nem hiszem, h. ő tudott erről... sosem beszélt a nőről nekem, és pont azért, h. ne legyen gebasz otthon, kötve hiszem, h. elmondta volna.
2023. márc. 14. 22:36
 3/10 A kérdező kommentje:
engem a férfi reakciója érdekel, a konspirációt hagyjuk, h. az asszony így meg úgy.
2023. márc. 14. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Te kérdezted, hogy mit jelenthet. Én csak leírtam, hogy az asszony biztos megtudta és lerázott. Miért nem kérdezted meg tőle? Mindegy honnan nézed, lerázott, de megmagyarázta, hogy bír téged, csak többet ne keresd.
2023. márc. 14. 22:43
 5/10 A kérdező kommentje:

mondom, hagyd ki az asszonyt, mi csak barátok voltunk. én legalábbis ezt hittem!

és ha értelmezed a fentieket, ő mondott olyat, ami másra is utalhat: hogy bír, de ennek gondolat szintjén kell maradnia... de miért?

2023. márc. 14. 22:54
 6/10 Ghgj ***** válasza:
85%
Minek kérdezel, ha utána megmondod, hogy mit kell válaszolni? XD
2023. márc. 15. 06:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerinted mit jelent?!...

Ellenkező neműek haverkodása esetén valaki mindig többet szeretne egy idő után...

2023. márc. 15. 21:46
 8/10 A kérdező kommentje:

7

de ha többet akart, miért szakított meg velem minden kapcsolatot?

2023. márc. 17. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Édes istenem😂😂

Talán azért mert van asszonya?🫠

Ennyit arról hogy ő neked csak egy barát” lett volna.

2023. márc. 17. 13:11
 10/10 A kérdező kommentje:

9

félreérted! én még most sem hiszem, h. ez állhat a háttérben, egyszerűen hihetetlen... másrészt, ha vkit szeretünk, akkor nem a közelében akarunk maradni? tehette volna azt is, h. nem utalgat semmi ilyenre, és minden marad úgy, ahogy korábban, mert én nem vettem észre, h. akarna vmit.

2023. márc. 17. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!