Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokszor néz egy lány, az mit jelenthet? több lenn
Tehát egy gyárban dolgozom, ott van egy tőlem 3 évvel idősebb elvált nő (30as éveiben van), és észrevettem, hogy sokszor néz engem, egyszer amikor ránéztem, ő elkapta a fejét, tehát biztos hogy engem nézett.
A nőktől érkező jelekhez/testbeszédhez egyáltalán nem értek, tehát valaki elmagyarázná, mit jelenthet? Akarna valamit, csak nem meri megkérdezni, vagy másról lenne szó?
Azt nézi mekkora balfasz vagy hogy nem mèsz oda.
Amúgy két dolog lehet:
Vagy érdekled
Vagy - ahogy gyárakban szokás - nézi hogy mit hibàzol
-Lehet rólad volt szó és azért nézett.
-A kinézeted miatt.
-Vagy tényleg tetszhetsz neki.
1-es: műszak közben, és a végén is szokott nézni, de elég messze dolgozik, tehát tuti nem azt nézi mit hibázok, nem is láthassa
2-es: nem szemüveges, jól lát, és elég sokszor megnézett
3-as: értem mit értesz "kinézeted" alatt, tudom hogy a nagyon szép és ronda embert is meg szokták bámulni, de egyik közé sem tartozok, átlagos vagyok
4-es: 3 évvel idősebb csak, egyébként én sem tudom miért néz, ezért is tettem fel a kérdést
5-ös: inkább átlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!