Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha sokszor néz egy lány, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor néz egy lány, az mit jelenthet? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát egy gyárban dolgozom, ott van egy tőlem 3 évvel idősebb elvált nő (30as éveiben van), és észrevettem, hogy sokszor néz engem, egyszer amikor ránéztem, ő elkapta a fejét, tehát biztos hogy engem nézett.

A nőktől érkező jelekhez/testbeszédhez egyáltalán nem értek, tehát valaki elmagyarázná, mit jelenthet? Akarna valamit, csak nem meri megkérdezni, vagy másról lenne szó?

2022. júl. 30. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt nézi mekkora balfasz vagy hogy nem mèsz oda.

Amúgy két dolog lehet:

Vagy érdekled

Vagy - ahogy gyárakban szokás - nézi hogy mit hibàzol

2022. júl. 30. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Elsőre nem látott rendesen.
2022. júl. 30. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

-Lehet rólad volt szó és azért nézett.

-A kinézeted miatt.

-Vagy tényleg tetszhetsz neki.

2022. júl. 30. 18:23
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
El sem tudom képzelni, mit akarhat egy ivarérett nő egy fiatal fickótól. Talán a Karakószörcsök- Máriagyűd öregfiúk mérkőzés második félidejének szögletarányát akarja veled megbeszélni?
2022. júl. 30. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ronda vagy
2022. júl. 30. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:

1-es: műszak közben, és a végén is szokott nézni, de elég messze dolgozik, tehát tuti nem azt nézi mit hibázok, nem is láthassa

2-es: nem szemüveges, jól lát, és elég sokszor megnézett

3-as: értem mit értesz "kinézeted" alatt, tudom hogy a nagyon szép és ronda embert is meg szokták bámulni, de egyik közé sem tartozok, átlagos vagyok

4-es: 3 évvel idősebb csak, egyébként én sem tudom miért néz, ezért is tettem fel a kérdést

5-ös: inkább átlagos

2022. júl. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!