Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki vagy szimplán csak barátnak tart?
Tudom, ezer ilyen kérdés van.
Van egy pasi akit kb. 1 hónapja ismerek. Eleinte nem tetszett, nem mozgatott meg, viszont rögtön nagyon jól kijöttünk, jókat beszélgettünk, fesztelen volt, laza stb. Szóval nagyon jól érzem magam a társaságában.
Aztán rájöttem, hogy lehet tetszik nekem. Nagyon jó a kisugárzása és bár nem az esetem, mégiscsak vonzódok hozzá.
Szeret velem beszélgetni, mert sokszor kezdeményez beszélgetést ha találkozunk, kedvel szerintem.
Sokszor megnevettetem (ő is engem). Ha beszélünk akkor rám figyel, sokszor nagyon mélyen a szemembe néz, akkor is ha komoly akkor is ha mosolyog.
Párszor amikor odaadtam neki valami tárgyat összeért a kezünk nem húzódott el, a fülemhez is hozzáért néhányszor mert valamit mutatni akart és rajtam mutatta, de ez simán lehet véletlen is.
Viszont nem hívott el engem konkrétan sehova. Társasággal többször is mentünk együtt erre-arra de kettesben soha.
Magabiztos férfi, ebből gondolom, hogy ha akart volna valamit, elhívott volna. Amiket meg írtam azok apróságok, de azt is meg kel jegyeznem, hogy külföldi és sokszor nem teljesen értem az észjárását, mert elég más a gondolkodása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!