Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tudna egy párt érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tudna egy párt érzelmileg közelebb hozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve vagyok együtt a párommal, kettő éve együtt is élünk. Az utóbbi időszakban felszínesebb lett a kapcsolatunk annak ellenére, hogy ő is érezhetően szeret engem és én is őt. Sokat vitáztunk butaságokon, melyeken nem is kellett volna. Ő például azért volt mérges rám, mert mostanában igazi házisárkány voltam, én pedig azért rá, mert ez a viselkedésem kisebb hazugságokba hajszolta őt. Mindketten beláttuk, hogy hülyén viselkedtünk, hiszen én nem vagyok az anyja, hogy irányítsam, ő pedig nem alapozhatja a kapcsolatunkat hazugságokra, csak mert kerülni akarja a konfliktust. Elszúrtuk, és bár mindkettőnk szemében látszik, hogy még mindig ég a szerelem, a kapcsolat elment inkább a szex irányába. Többet voltunk együtt testileg, mint lelkileg. Szeretnénk együtt maradni és megoldani, ezért lenne szükségem tippekre, hogy hogyan kerülhetnénk közelebb érzelmileg, hogyan javíthatnánk a bizalmi kapcsolatunkon is. Hamarosan eljegyzés előtt állunk, és a házra is szépen gyűlik a pénz. Össze tartunk, de ezt rendbe kell tenni.

24 évesek vagyunk.

Köszönöm szépen annak, aki segítő szándékkal ad tanácsot a számunkra

2023. márc. 5. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ilyen van, szerintem egy pszichológus tudna segíteni neki. Mámrint ez nem párkapcsolati dolog, itt az önérvényesítése problémás. Pedig egy párkapcsolatnak is nagyon jót tesz, ha mindkét fél képes érdemben képviseltetni magát, egyik fél sem hunyászkodik meg.
2023. márc. 6. 12:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Na pont ez az. Hogy ő ilyenen részt sem venne, gyerek még ahhoz, hogy felismerje, hogy "elszúrták a nevelését". De annyi jó tulajdonsága van, annyira gondoskodó ember, aki sosem akarna másnak rosszat, hogy ezért imádom. Nehéz számomra leküzdeni a gondolatot, hogy hazugság volt az egész kapcsolatunk, mert az eleje óta hazudik valamiben. Hiszen logikus, hogy nem ezen múlott.
2023. márc. 6. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Najó, miben hazudott? Mert azért te most eléggé feltetted az egész párkapcsolatot valamire, ami gyanítom nem az, hogy szereti-e a töltöttkáposztát:D
2023. márc. 6. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaj, nem nagy dologról van szó, csak alkalmi felnőttfilmfogyasztásról. De lehet rosszul fogalmaztam, én nem emiatt érzem a távolodást. A kamuvonat nemrég derült ki, viszont a közelebbkerülős kérdés már pár hete megfogalmazódott bennem. A hazugság tárgyára meg azért mondom, hogy nem akkora dolog, mert nem vettem észre rajta. Ugyanúgy oda volt értem minden együttlét alatt, "nem károsította". Inkább én tettem nagy dologgá azzal, hogy ellenőrizgettem, ezzel lehetőséget adva a hazugságok születésére. Ám én ebben már fejlődtem, beláttam, hogy egyrészt nem vagyok az anyja, másrészt ha káros volna ez a dolog, akkor azt érezném az ágyban, akkor meg egyértelmű indok lenne vagy terápiára küldeni, vagy kidobni.
2023. márc. 6. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor Házaskurzus, a szeretetnyelv ide valóban nem jó. A Házaskurzus viszont pont, hogy segít letisztázni az ilyesmit.
2023. márc. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!