Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tudna egy párt érzelmileg közelebb hozni?
Sziasztok!
3 éve vagyok együtt a párommal, kettő éve együtt is élünk. Az utóbbi időszakban felszínesebb lett a kapcsolatunk annak ellenére, hogy ő is érezhetően szeret engem és én is őt. Sokat vitáztunk butaságokon, melyeken nem is kellett volna. Ő például azért volt mérges rám, mert mostanában igazi házisárkány voltam, én pedig azért rá, mert ez a viselkedésem kisebb hazugságokba hajszolta őt. Mindketten beláttuk, hogy hülyén viselkedtünk, hiszen én nem vagyok az anyja, hogy irányítsam, ő pedig nem alapozhatja a kapcsolatunkat hazugságokra, csak mert kerülni akarja a konfliktust. Elszúrtuk, és bár mindkettőnk szemében látszik, hogy még mindig ég a szerelem, a kapcsolat elment inkább a szex irányába. Többet voltunk együtt testileg, mint lelkileg. Szeretnénk együtt maradni és megoldani, ezért lenne szükségem tippekre, hogy hogyan kerülhetnénk közelebb érzelmileg, hogyan javíthatnánk a bizalmi kapcsolatunkon is. Hamarosan eljegyzés előtt állunk, és a házra is szépen gyűlik a pénz. Össze tartunk, de ezt rendbe kell tenni.
24 évesek vagyunk.
Köszönöm szépen annak, aki segítő szándékkal ad tanácsot a számunkra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!