Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az, ami miatt pont az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami miatt pont az a párotok, aki? A jó tulajdonságai, értékei miatt választottátok őt/vagytok épp vele?

Figyelt kérdés
Mi tart mellette? És őt mellettetek?
2023. márc. 5. 09:28
 1/7 A kérdező kommentje:
A kérdés arról jutott eszembe, hogy több bántalmazott vagy "nárcisztikusok áldozatai" stb. nevű fb-csoportban benne vagyok. Az ottani tagok jellemzően párkapcsolati nehézségekről írnak, jelenlegi vagy volt párjukról fröcsögnek, nagyon sok mindent részletezve, milyen szemét ember (volt) a párjuk, milyen szemét tettei voltak. Több mindenkire rákérdeztem már, mik voltak a jók, amik miatt mellette tették le a voksukat annak idején, illetve sokáig (vagy még a jelenben is) mellette tartja őket. Nem igazán tudnak válaszolni erre, semmi jót nem látnak benne. Amit azért találok érdekesnek, mert én is évekig bántalmazó kapcsolatban éltem (egy személyiségzavarossal, és nem segít, hogy időközben az én személyiségzavarom is kiderült), de számtalan jó dolgot, tulajdonságot el tudok mondani a volt páromról, az életem legnagyobb élményének és legszorosabb kapcsolódásának tartom most is a kapcsolatunkat, nem is hevertem ki az elvesztését.
2023. márc. 5. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó a kommunikáció közöttünk. Mindig mindent meg tudunk beszélni és kompromisszumot kötni. Hasonló az értékrendünk. A pénzügyi tudatosságunk is egyezik. Közösen tervezünk egymással. Rengeteg tervünk van egymással a jövőben. Vonzóak vagyunk a másik számára.
2023. márc. 5. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
1: ezen én is csodálkozom, amikor nem tudnak jót mondani a másikról. Ilyenkor az az első gondolatom, hogy aki fröcsög, ő volt a kerékkötő, és a másik volt az áldozat... ő vitte el a balhét.
2023. márc. 5. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Randipartnereim közül vele tudtam úgy eldumálni órákon keresztül, hogy nem terelődött a téma a szexre és érződött rajta, hogy nem csak megdugni akar.

Aztán idővel láttam, hogy emlékszik arra amit mondok és még mindig nem beszéltünk a szexről.

3-4 hónapig normálisan randizgattunk, ahogy azt kell és amire én vágytam kimondatlanul is. és még mindig nem kérdezett rá a szexuális életemre.. na akkor szerettem bele.

Nos a többi randipartner 1 órát se bírta ki, hogy ne a szexuális életemről faggasson. Ez számomra irritáló volt.

Az tart mellette, hogy beleszerettem és ő is belém. Látom hogy van terve a jövőre nézve és nem csak álmodozás. Számíthatók rá bármikor, nem ítélkezik felettem, nem mondja meg mit kell tennem, nem számoltat el. Nem csorgatja a nyálát se a húgom, se az anyám, se a bnőim után. Kommunikáció is nagyon jó közöttünk. Bármivel fordulhatunk egymáshoz. tudom, hogy nem fog lenézni, meg lehülyézni akármilyen demagóg hülyeséggel is állok elő.

2023. márc. 5. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Más volt mint a többiek. Külsőre sose volt ilyen párom. Ő tetovált , piercinges, laza megjelenèsű. Èn pont az ellenkezője vagyok. Társkeresőn ismerkedtünk. Lesz ami lesz alapon, adtam egy esèlyt neki. Túl sok remènyt nem fűztem akkor hozzá.

Csalódtam benne kellemesen. Az első olyan fèrfi volt, aki nem a szexről kezdett beszèlni, aki èrdeklődőtt irántam. Elkèrte már egy nap múlva a telefonszámomat, mondván hogy szemèlyesebb. A randit már ekkor elkezdte szervezni. Nem húzta halogatta hetekig. Amikor találkoztunk, emlèkezett mindenre amit mondtam, mit szeretek. Sose èreztem ilyet első randin , de izzott a levegő közöttünk, mintha már èvek óta ismertük volna egymást valahonnan.

A kezdetektől velem tervezett. Sose beszèlt a jövőjèről úgy hogy èn nem szerepelek benne. A hatmadik randi környèkèn ahogy sètáltunk nèzegette a házakat, ès megkèrdezte milyenbe szeretnèk majd vele èlni.

Több ève vagyunk együtt, de mèg sose vitazkoztunk, sose nèz le semmièrt. Nem dönt nèlkülem. Teljesen egyenrangú partnerkènt tekint rám. Minden nap bókol, elmondja mennyire szeret mèg mindig. Meglep, randikra visz, úgy mint a legelejèn. Èn benne megtaláltam a nagy betűs fèrfit.

2023. márc. 5. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Már a legelejétől vonzott, vágytam a közelségére. Jófej volt, humoros, laza és mégis nagyon okos.

Sokkal később kezdtünk beszélni kettesben. Tetszett hogy határozottan flörtöl, hogy mindenhez hozzá tud szólni, meghallgat, megnyílik. És hogy az első adandó alkalommal randira hívott.

A randin egyszerre volt udvarias úriember, nagyon zavarban lévő fiú és határozott csábító. Teljesen lenyűgözött ez az egyensúly, plusz az, hogy nem félt alulmaradni velem szemben, cserébe a hosszabb randiért. (pl boxedzése volt utána, én mentem vele, de ő kezdő volt én meg versenyző és a csoportban mindenkinél sokkal jobb — nem pont ez volt, de nagyon hasonló)

Aztán szép lassan beleszerettem. Ledöntötte a gátlásaimat stb.

Ami mellette tart (a teljesség igénye nélkül):

Szerelmes vagyok, jó vele lenni, bármiről tudunk beszélni, csapat vagyunk, egyenlőek vagyunk. Kifejezi a szerelmét, vannak közös programjaink/randijaink, segítjük egymást, együtt tervezünk, kompromisszumkészek vagyunk stb. Ez minden szempontból egy ideális kapcsolat, számora biztosan. Negatívat nehezebb lenne mondani. Figyelmes, törődő, cinkostárs. Úgy érzem mellette bármire képes vagyok és együtt minden akadályt legyőzünk. Hatalmas kompromisszumokra is hajlandóak vagyunk, amíg egyikünknek sem kell feladnia az álmát.

Őt is ez tartja mellettem szerintem. Szeret és rendkívül jó a kapcsolatunk. Jóban vagyok a barátaival (már nélküle is voltam velük programon) és a családjával, tudok lazítani, értem a poénokat, de el tud képzelni feleségként és anyaként is. A szexben is nyitott vagyok, kezdeményező stb. Érzi, hogy szeretem és hogy fontos nekem is a kapcsolat, tehát teszek érte.

Már így is nagyon hosszan írtam, szóval befejezem. A lényeg, hogy nagyon jól megvagyunk.

2023. márc. 5. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Okos és türelmes nő, amit szeretek benne, már jó pár évtizede.
2023. márc. 5. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!