Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudta megmondani hogy vege, akkor letiltani hogy volt kepes?
Figyelt kérdés
Kerdeztem, hogy vege van e, erre nem valaszolt. Nem tudott irni egy nemet..pedig tudta hogy vege lesz.
Aztan irtam neki még valamit, arra azonnal irt. Tehat csak arra nem tudott irni, hogy vege van e.
Csak azt nem ertem ha ennyit fel leirni, akkor letiltani hogyan tudott?
2023. márc. 4. 22:08
1/12 A kérdező kommentje:
24L
2023. márc. 4. 22:10
2/12 anonim válasza:
Lebegtetés.
Fenn akarja tartani a figyelmedet, hogy bármikor elővehessen.
3/12 A kérdező kommentje:
2. Nem errol van szo. Komoly kapcsolat celjabol ismerkedtunk. A szex szoba sem jott soha.
2023. márc. 4. 22:13
4/12 anonim válasza:
Mert ennyi gerince sincs ezek szerint.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert nem erdemeltem meg egyetlen szot..nem ertem
2023. márc. 4. 22:14
6/12 anonim válasza:
3: Ezt nem értem, hogy kapcsolódik ahhoz, amit írtam.
7/12 anonim válasza:
5: 6:35-től
8/12 anonim válasza:
5: Nem a te érdemeidtől függ, ki hogyan viselkedik veled.
Kizárólag az ő jelleméről szól, ahogy viselkedik.
Mindenkivel ilyen.
9/12 anonim válasza:
Lehet nem üzenetben akarta ezt megbeszélni, hanem személyesen. Vagy úgy gondolta, hogy egyszer majd leesik a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!