Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy szorongós, hajlamos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy szorongós, hajlamos a depresszióra férfival boldog kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Sokszor mondja mennyire tökéletes a párkapcsolati élete (ugye velem), de szerinte igazán boldog sose lesz. Értem én ebben a mai világban... De valahol nekem rosszul esik. Vagy ez normális?

30+

2023. márc. 4. 00:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Értem ezalatt az egyéb külső tényezőket a világban. Háború. Vírus. Infláció. Szoval tudjátok... És nem engedi el ezek miatt magát soha
2023. márc. 4. 00:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan mint én, be fog csavarodni.

Most még nem tudja, de tanuljon meg lazítani qva gyorsan :)

2023. márc. 4. 00:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Én is mindig ezt mondom neki, de azt mondja nem tudja elengedni a dolgokat. Aggodom is érte
2023. márc. 4. 00:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom morog is, mint a bolhás kutya, na ez az, amit nem viselek el emberben már.

1* élnek emberek, és képesek egy életen át energiavámpírkodni.

2023. márc. 4. 00:49
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet.

Akár férfiről, akár nőről van szó.

Meg fogja keseríteni az életedet, ha nem szakítasz vele.

2023. márc. 4. 01:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért szorong a háború miatt?
2023. márc. 4. 01:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, úgy beszéltek erről, mintha általános, megváltoztathatatlan állapot lenne a szorongás és annak a mértéke! A depresszióra való HAJLAM, meg csak HAJLAM, és akkor nem mindegy hogy depresszós-e, vagy sem, foglalkozik-e vele, vagy sem, foglalkozik-e önismerettel, önfejlesztéssel, vagy sem! Az nagyon kellemetlen, ha valakiben megvannak ezek a tulajdonságok, és nem tesz semmit ellene, de ennek nem kell így lennie, úgyhogy miért nem erről szól a diskurzus, hogy küzd-e ellene, milyen action-öket tesz? Igen, lehet boldog lenni valaki mellett, aki depresszós, szorongós volt, de korában tartja, és kialakított egy fenntartható életmódot, és a párjának vonzó, amilyen. Ha nem vonzó, akkor meg nem lesz jó vele lenni. Nabumm.
2023. márc. 4. 02:09
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

#6 ha nem aludtad át a töri órákat akkor nagyon hülyének kell lenni, hogy ne lásd az összefüggéseket.

Pár hónap aztán Kína meg bedarálja Taiwant és akkor beszállhat az USA is hivatalosan. Többit a NATO majd intézi itt keleten és akkor hiába nem akarnak Vikiék háborúzni kénytelenek lesznek. Majd ez jusson eszedbe később.

2023. márc. 4. 08:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, sajnos saját tapasztalat. És ilyen személyiséggel az évek során még fejlődhet oda is, hogy elviselhetetlenné, rigolyássá válik, mindenért te leszel a hibás stb.
2023. márc. 4. 08:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Ahogy mesélt régen próbált tenni ellenne. Doki, onfejlesztes stb. De letett rola mert nem segitett es hogy keptelen elengedni es o ilyen. Ellenben maga a kapcsolatunk nagyon jó. Sose ereztem, hogy ennyire szeretnének torodnenek velem, csak aggódom érte, meg a jovonkert, mert tenyleg nem jo ez az allando negativitas es minden mas szar hozzaallas
2023. márc. 4. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!