Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első együttlét?
#1!
Az első együttlét! Nem nehéz a kérdés de ebben is kötekedő jellemed van.
Nekem fura volt, a csaj azt mondta akkor hogy ő nem olyan! Tipikus ribizli duma, jó volt de fura.
Életem legelső együttléte:
19 éves voltam, 4 hónapja "jártunk" a pasival, ő is 19 éves volt. Hát, őszintén, többet vártam, nagyobb wow élményt. Vagy nem is tudom... Tartott kb 5 percig, nem sokat éreztem belőle mert kisebb pénisze volt, alig volt előjáték, abszolut nem volt semmi extra. De legalább nem fájt. Miután ő elélvezett, bement a telefonjával a fürdőszobába. Kijött és elkezdett öltözködni, majd 1 perc múlva megszólalt a telefonja. Aztán közölte hogy neki el kell mennie mert gond van otthon, és majd hív. Már ekkor éreztem hogy ez nem stimmel. Nem különösebben lepett meg, hogy nem keresett többé. Én 3 nap alatt 3x hívtam , 1 smst írtam, semmi válasz. Akkor már tudtam, hogy egyszerűen csak arra kellettem és lelépett. Ennyi volt, részéről ez soha nem is volt kapcsolat, csak átvert. Így nem kerestem tovább. Soha nem láttam többet.
A mostani párommal, ( már férjemmel) való első együttlét sokkal jobb volt. 24 voltam, ő 21. 1 hónapja ismerkedtünk, 2 hete voltunk együtt. Neki az volt az első:). Nagyon jó volt vele lenni, figyelmes volt, kedves , törődő már az első alkalommal is. Maga a szex is sokkal jobb érzés volt. Utána kérdeztem tőle hogy érzi magát, minden oké e ( hisz neki az volt az első), de szerencsére neki jobb élménye volt mint anno nekem a legelső pár évvel korábban.
Nem mellesleg az 5. alkalomtól már nekem is lett orgazmusom vele. Ami soha senki mással nem volt....
37/ N
20 éves voltam, kb. 1,5-2 hónapja az akkori barátommal.
Nagyon fájt, útközben mondtam neki, hogy ezt hagyjuk is, mert nagyon fáj.
Eléggé felejthető élmény volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!