Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Milyen fehérneműt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen fehérneműt találtok szívesen a nők ruhái alatt, amikor nem tervezett az együttlét?

Figyelt kérdés

Számít e egyáltalán, csak a csipke, csak a tanga, csak ami bugyi-melltartó szett vagy bármi jöhet?

Kinek mi jön be?

(Szeretném magam meglepni valamivel, de akkor olyannal, ami a szerelmemnek is kellemes meglepetést okozhat)

2022. jún. 21. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként úgy gondolom, hogy normális férfi nem vár csodát.

Nyáron a toppos ruhát/felsőt hordó nők 90% egy testszínű pánt nélküli basic melltartót hord. Nem létezik olyan férfi aki azt hiszi, hogy a spagettipántos ruha alatt csipkés rózsaszín bralette lesz.

A bugyi szerintem már tud extrább lenni és jól kombinálható. De mondjuk egy feszülős nadrág/szoknya alá nyilván varrásmentes bugyi dukál, a csipke túlságosan kivehető. Logikusan ilyenkor se várhatja el egy férfi, hogy valami hűdehű legyen ott.

2022. jún. 21. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Igazából mindegy. A mindegy alatt azt értem, hogy a teli/mamabugyi kiment a divatból, számomra a francia és a tanga is egyformán izgató
2022. jún. 21. 17:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szerelmednek akarsz meglepetést, akkor tudod, hogy milyen az ízlése, mennyire érdekli/izgatja ez. Nem mindegy, hogy másoknak mi izgató?

Ha egy latex búslakodót, vagy nagyibugyit javasolnak poénból, akkor nem tanácsos megvenned.

2022. jún. 21. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:
13%

Nekem valamiért a fekete ami bejön. Ha röviden kellene írni. Kicsit kifejtve a színes is jó. Fekete bugyiból szinte minden fazon. Ha szines akkor vidám szin és esetleg minta is tetszik. Nem tudom milyen az alakod de előnyöket kiemelő. Melltartóból a véknyabb pánt híve vagyok.

Inkább amik nem tetszenek kommersz fehér fantáziátlan kényelmes csak lássa el a funkcióját szett. Másik kiábrándító a jó az még kopott varrott szett.

Melltartónál jó ha kicsit tunningol,látvány lenyűgöz ha meg le vagyok nyűgözve akkor....

2022. jún. 21. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Off latex buslakodó meg mi??
2022. jún. 21. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5-ös

[link]

2022. jún. 21. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem bugyból vagy fehér,vagy sárga,világoskék is lehet.Bikini fazon. A tanga gusztustalan. Csak fiatal kislányoknak áll jól.Melltartó nem kell.Illúzió romboló! Inkább kicsit egészségesen lógjon,vagy kis cickókhoz nem is kell.
2022. jún. 21. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszi 6os. Nem tudom,de nekem ebben semmi erotika nincs.
2022. jún. 21. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem számít semmit. Tényleg. Felőlem aztán akármilyen bugyi lehet a csajon, ha már szexelünk.
2022. jún. 22. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!