Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi van ha jobb az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha jobb az anyagi hattere nalam?

Figyelt kérdés
Most ismertem meg egy lanyt, akivel ugyanazt erezzuk. Viszont felek a csaladjatol, meg nem voltam fent naluk, azt se tudom milyen hazuk van. Jobban elhetnek mint mi hiszen minden masodik honapban markasabbnal markasabb cuccokban van, de ettol fuggetlenul nincs elszallva magatol. Mi sem vagyunk szegenyek, de gazdagok sem, ilyen kozep szinten. Nekem is van markas cuccom, viszont inkabb ugy h egyet hordok fel evig es ugy kapok talan egy ujat, nem tudom hogy erezzek ezzel kapcsolatba, mert felek.

#gazdag #szerelem #Anyagi hatter
2023. febr. 26. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Intelligencia és érettség kérdése.
2023. febr. 26. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Dolgozzal, vallalkozzal. A penz es siker onbizalmat ad.
2023. febr. 26. 06:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Bukta. Rá fogsz jönni. A mai nők kis hazánkaban a pénzt szerezik nagyon. Kuka és keress csóróbbat.
2023. febr. 26. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Jobb anyagi háttere van. Mi más lenne? Semmi.
2023. febr. 26. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!