Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Ha nagyon vonzódtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha nagyon vonzódtok egy férfihoz, akkor csökken a vágyatok, ha kiderül, hogy van barátnője?

Figyelt kérdés
Vagy továbbra is vonzó férfinak tartjátok, csak úgy vagytok vele, hogy "á, basszus, de kár érte"?
2023. febr. 23. 22:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Erdektelenne valik a szememben utana.

Es persze nem is sajnalnam mert van ezer mas jo pasi.

De amugy meg ha baratnoje van es annyira kifele kacsingat az alapbol taszito.

De ami a legfontosabb sosem allnek ossze olyannal akinek van parja, mert tisztelem es tartom magam annyira hogy senkinek ne legyek 2.

Es aki ilyenbe belemegy, az sajat magat nem tiszteli meg. Veszett fejsze

2023. febr. 23. 22:20
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem kacsingat semerre, csak megismerkedsz egy számodra szexuálisan, szellemileg és érzelmileg is vonzó férfival.
2023. febr. 23. 22:24
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is helyesnek/vonzónak tartanám hiszen nem lett csúnyább a szememben csak azért,mert barátnője van,de már nem olyan érzések lennének bennem,mint akkor amikor nem tudtam,hogy foglalt.Azt mondanám magamban kár,hogy van csaja.Én se mennék olyan kapcsolatba bele ahol már van egy másik lány,mert tisztelem magam és a másikat is annyira,hogy nem rontom el az örömét.
2023. febr. 23. 22:28
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól számomra valahogy láthatatlanná is válik :)
2023. febr. 23. 22:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Vonzo maradhat, de kulonosebben erdekelni nem fog utana. Nem szeretem feleslegesen pazarolni az energiamat.
2023. febr. 23. 22:44
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Csökken a vágyam, és utána már nem igazán érdekel.
2023. febr. 23. 22:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól csökken, hogy onnantól nagyon nagy ívben elkerülöm. Ha nem tudom, akkor van baj, mert akkor nem csökken, de nem foglalkozom vele. Szóval ott maradok magamnak vágyastul😂
2023. febr. 23. 22:46
 8/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Én azt figyelmet meg, hogy ez teljesen alkat kérdése, hogy ki az akiből ez a tény, hogy a kiszemeltnek van társa kiöli a vágyat, mert a lehetőség hiánya miatt nem valósulhat meg semmi.

Mások pedig ugyanúgy vonzódnak, csak ez már egy keserédes érzés, hiszen tudja az ember, hogy nem lesz köztük semmi.

2023. febr. 23. 23:04
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
Mit számít neked, hogy vonzódnak-e hozzád, ha foglalt vagy? Kérlek, ne értsd félre, de te élvezed, ha mások esetleg szenvednek miattad vagy nem elég az otthon kapott dícséret? Vagy mi az oka ennek, hogy ennyire foglalkoztat a kérdés?
2023. febr. 23. 23:27
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy én vagyok furán bekötve, de nálam, ameddig nem tudom, hogy pár alapfeltétel nem stimmel (nincs párja, nem 1 fejjel alacsonyabb nálam, nem gondolja azt, hogy a németek semmit sem csináltak rosszul a 2. világháború alatt, stb.), nem is alakul ki ilyen szintű vonzalom. Mármint igen, nyilván külsőre jól néz ki esztétikailag, a személyisége is lehet érdekes, de nem történik semmi olyan különleges, amitől olyan nagyon nehéz lenne elengedni. :D Régen, amikor rosszak voltak a kötődési mintáim, elég sokszor vonzódtam foglalt pasikhoz, és reménykedtem, hogy majd hátha szakítanak és észrevesznek. Hát nem jött be, úgyhogy tanultam a helyzetből, és nem pocsékolom az időm olyan helyzetekre, ahol már a kiindulási pont is reménytelen.
2023. febr. 23. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!