Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Mi zajlik bennetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mi zajlik bennetek mikor vonzódtok egy nőhöz, de nem lehet köztetek semmi?

Figyelt kérdés
Nálatok ez hogy néz ki? Ábrándoztok róla, gondoltok rá, mennyit, milyen formában van a gondolataitokban...?

2022. márc. 29. 14:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Azon kívül, hogy mindennap letörik egy darab a szívemből? Mindig ő jár a fejemben. Egyedül munkába tudok kikapcsolni egy kicsit.
2022. márc. 29. 14:28
 2/22 A kérdező kommentje:

1. Úgy sejtem, épp benne vagy, nem általánosságban írod.

Sajnálom.

2022. márc. 29. 14:44
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Tulajdonképpen már múlt időben kellene beszéljek róla.
2022. márc. 29. 14:55
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Most is ezt érzem, de nem is értem miért nem, sőt, ez most még másnak is feltűnik, hogy valami más bennem, még 1 kapcsolat se változtatott meg bennem így semmit soha, nem hogy így, kapcsolaton kívül.
2022. márc. 29. 15:00
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Én ugyan a másik oldalról írok, ha nem haragszol meg, de nagyjából csatlakoznék az elsőhöz.

Szerintem ez nem is feltétlen nemek kérdése, hanem hogy ki mennyire, hogy is mondjam.. mennyire lelkis, mennyire hajlamos belezuhanni egy ilyen dologba. Nem tudom érted-e mire gondolok.

Én is a nap kb minden percében rá gondolok, minden zenéről, minden film részletről, mindenről ő jut eszembe, fantáziálok róla és még sorolhatnám, de szerintem így is érthető. Bár én azt érzem részemről ez egyelőre inkább egy erős szexuális vonzalom/vágy. A "vicc", hogy én sem vagyok közömbös neki, sőt ő is bevallotta, hogy szeretne velem testi kapcsolatot, mert vonzódik hozzám, de mindketten kapcsolatban vagyunk... Ez őt nem zavarja, engem annál inkább. Nem csalom meg a barátom és rúgom fel a több éves kapcsolatom egy férfi miatt, aki jó eséllyel csak szórakozik, aki ennél többet nem akarna tőlem, én viszont tudom, hogy seperc alatt beleszeretnék, ami viszonzatlan maradna. És az még jobban fájna, mint most ez, hogy nincs semmi. Legalábbis azt hiszem.

2022. márc. 29. 15:05
 6/22 A kérdező kommentje:

4. Épp ez lenne a kérdésem, hogy mi ez az "ezt érzem". Hogy mit érzel ilyenkor, mennyire és hogyan gondolsz érzelmeid tárgya nőre.

5. Köszönöm a válaszod, de most inkább a férfiak oldalára lennék kíváncsi kifejezetten. A nőket azért nagyjából tudom mi zajlik bennük ha vonzódnak egy férfihez.

2022. márc. 29. 15:37
 7/22 anonim ***** válasza:
43%
5. Te sem szereted már úgy a párod.. A gáz inkább, hogy mást csapsz be csapsz be a saját lelki kényelmed miatt.
2022. márc. 29. 15:47
 8/22 anonim ***** válasza:
69%
#7 Köszönöm a megjegyzésed, de nem szorulok rá, hogy ismeretlen emberek mondják meg a tutit úgy, hogy a teljes történet nagyjából 1 %-ra ha van minimális rálátásuk.
2022. márc. 29. 15:52
 9/22 anonim ***** válasza:
25%
8as igazad van, viszont ha rossz mért maradsz benne. Ezt soha nem értettem.
2022. márc. 29. 15:56
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
#9 Nem rossz. Nem is írtam, hogy az lenne, mert nem az. Hosszú történet. A kapcsolatunk ugyan ellaposodott, de ebben mindketten sárosak vagyunk, én pedig igyekszem ezt a harmadik félt minél messzebb tartani magamtól és igyekszem megoldani a problémát is a párommal együtt, mert úgy gondolom ennyit megérdemel a kapcsolatunk. Nem akarok az első problémánál azonnal szakítani.
2022. márc. 29. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!