Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi zajlik bennetek mikor vonzódtok egy nőhöz, de nem lehet köztetek semmi?
1. Úgy sejtem, épp benne vagy, nem általánosságban írod.
Sajnálom.
Én ugyan a másik oldalról írok, ha nem haragszol meg, de nagyjából csatlakoznék az elsőhöz.
Szerintem ez nem is feltétlen nemek kérdése, hanem hogy ki mennyire, hogy is mondjam.. mennyire lelkis, mennyire hajlamos belezuhanni egy ilyen dologba. Nem tudom érted-e mire gondolok.
Én is a nap kb minden percében rá gondolok, minden zenéről, minden film részletről, mindenről ő jut eszembe, fantáziálok róla és még sorolhatnám, de szerintem így is érthető. Bár én azt érzem részemről ez egyelőre inkább egy erős szexuális vonzalom/vágy. A "vicc", hogy én sem vagyok közömbös neki, sőt ő is bevallotta, hogy szeretne velem testi kapcsolatot, mert vonzódik hozzám, de mindketten kapcsolatban vagyunk... Ez őt nem zavarja, engem annál inkább. Nem csalom meg a barátom és rúgom fel a több éves kapcsolatom egy férfi miatt, aki jó eséllyel csak szórakozik, aki ennél többet nem akarna tőlem, én viszont tudom, hogy seperc alatt beleszeretnék, ami viszonzatlan maradna. És az még jobban fájna, mint most ez, hogy nincs semmi. Legalábbis azt hiszem.
4. Épp ez lenne a kérdésem, hogy mi ez az "ezt érzem". Hogy mit érzel ilyenkor, mennyire és hogyan gondolsz érzelmeid tárgya nőre.
5. Köszönöm a válaszod, de most inkább a férfiak oldalára lennék kíváncsi kifejezetten. A nőket azért nagyjából tudom mi zajlik bennük ha vonzódnak egy férfihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!