Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi zajlik bennetek mikor vonzódtok egy nőhöz, de nem lehet köztetek semmi?
6. Hát ilyen állapotban szerintem azt nem tudnám kifejteni, hogy 1 liter tej hány liter :/
Hát igazából ez egy k*rva jó érzés, csak ha nincs viszonozva nem, emellett a szemem is egyre romlik, tehát elég szar páros, csoda hogy élek.
Gondolunk rá(álmodoznak róla)
Keressük a társaságát
Próbáljuk nem feltűnően szebbé tenni a napját
Nálam ez úgy néz ki hogy időszakosan belesüppedek a kudarc folytogató érzetébe. Ebből a nyomorult állapotból kirángat az alvás, ha beszélek másokkal, vagy néha annyira nagyra nő az érzelem hogy egy ponton lekapcsol a tudatom és nyugtom van egy darabig.
Sokat gondolok rá, mi lenne, hogy kéne, kapom a kétértelmű jeleket a részéről azután is hogy tisztán meg lett beszélve 'jó, legyünk barátok, a kapcsolat az nem fér bele'.
Őszinte, átlátható beszéd, őszinte tettek, nem értem mi a bánatért esik embereknek ennyire nehezükre.
Az egész kib4szott játszmázásba úgy belefáradtam ahogy van.
Mintha próbálnék emberként beszélni a másikkal hogy mi zajlik benne, bennem ez van mit gondol mi legyen, én ezt szeretném ő mit szeretne.
A másik álltalában meg mint egy állat így ösztönből nyomja a pillanatot domináló egysoros megmondásokat. Aztán meg jön hogy akkor van szex?
Édes f4szom, kapsz tőlem egy hitachit csak hagyjál békén a f4szságoddal ha nem tudsz róla normálisan reflektálni.
Szóval általában valahogy így élem meg az ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!