Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit éreztek ha vonzódtok valakihez?
Van párotok, de hirtelen jön a helyes pasi, ostromoz a szavakkal..
A gondolataitokra lennék kíváncsi. Mi van ilyenkor a fejben? Ha nem nimfomanias a csaj, akkor is óhatatlanul jön a szexuális gondolat is..... Privátban írnátok légyszíves.
Van párom. Tehát hozzá vonzódom. Nem tudom, miért olyan nehéz felfogni egyeseknek ezen az oldalon, hogy ha egy intelligens embernek van párkapcsolata, abban a kapcsolatban okkal van és nem éli meg kísértésnek, sem vonzalomnak azt, ha valaki jóképű vagy jól néz ki. A vonzalom annál sokkal több, hogy elismerem valakiről, hogy szép ember. Abban benne van egy kicsit a szívem is már. És amíg valakit szeretek, nem érzem úgy, hogy hozzá akarok érni máshoz, akármilyen ember is. Lehet naivnak vagy álszentnek hívni, én így működöm. Amíg van párom, minden testtől viszolygok, ami nem az övé. A jó belsőig meg el sem jutok, mert rajta és a barátaimon kívül nem mutatok hajlandóságot bájcsevelyen kívül hú, de nagy társalgásra idegen pasikkal.
Nincsenek szexuális gondolataim. Látom, hogy hogy néz ki, és ennyi. Olyan, mintha a bátyámra néznék: ja, ja, jó pasi, tényleg sok nő fordul utána, de érjen hozzá a halál.
1-es, nem háborogj, akkor a kérdés nem Neked szól.
Persze, nem helyes, de hát annyi mindent teszünk ami nem az, senki nem tökéletes, és a gondolatunkat nem tudjuk szabályozni, főleg egy hosszú párkapcsolatban.
Igen, volt már ilyen velem is. Párkapcsolatom van ,ami még jól is működik. De jött egy pasi, aki jól nézett ki, értelmes volt, és ugyan nem ostromolt, de nagyon rajta volt azon,hogy elcsábítson.
Mi játszódott le a fejemben?Az,hogy jól néz ki és szívesen elcsábulnék, még vonzódtam is Hozzá. De mérlegeltem,hogy annak úgyis vége lenne, sőt, titokban tartani se tudnánk sokáig és még a jelenlegi párkapcsolatomat is kockára tenném.
Igy tehát maradt az,hogy eljátszottam azzal,hogy mi lenne, ha..és ennyi.
Utolsó.nyilvan nem, mivel van agyúk és önállóan gondolkodnak. De légyszíves mondd el akkor mivel indoklod hogy 7 eve
éve tart ez az"ismerosi státusz?vagy vmi ott tartja a kettőjük közti mit Tom én milyen kapcsolatban? Vagy aki iránt bármi hasonló elindul, de észbe kapsz és leszarod magadban, nincs lelkizes a másikkal, akkor lehet ezt így lezárni magadban és "semlegesnek tekinti a srácot, vagy vmi már élete végéig össze fogja kötni őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!