Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit éreztek ha vonzódtok valakihez?
Van párotok, de hirtelen jön a helyes pasi, ostromoz a szavakkal..
A gondolataitokra lennék kíváncsi. Mi van ilyenkor a fejben? Ha nem nimfomanias a csaj, akkor is óhatatlanul jön a szexuális gondolat is..... Privátban írnátok légyszíves.
Exemmel tartottam a kapcsolatot néha.
Beszélgetettünk, jo volt vele dumalni, néha bele gondolok milyen volt a kapcsolatunk de sokkal jobb a mostani, az volt a gond hogy túl gyerekes, apa nélkül nőtt fel, nem eléggé férfias. De jó volt vele együtt lógni mert véletlen össze találkoztunk, kapcsolatban is csak haveri kapcsolat féle volt inkább.
Voltam ilyen helyzetben. Nem csaltam meg a párom, mert attól még őt szerettem. Csak fellángolás miatt meg nem hagyok ott egy jól működő kapcsolatot.
Azt éreztem, hogy mindig a közelében akarok lenni. A szemébe akarok nézni és igényeltem az érintését. Eszembe jutott a szex is persze, de inkább a romantikus oldala hozott lázba. Ez az érzés rávilágított arra, hogy jobban kellene romantikáznunk a párommal és több új dolgot kellene kipróbálni. Ha amúgy jó egy kapcsolat az ilyen mélypontokat le lehet győzni és csodálatosan megújulhat egy hosszú kapcsolat is. Ha már nem boldokok a felek, akkor van az, hogy az egyik otthagyja a másikat a harmadik félért. Vagy az is lehet, hogy valaki meggondolatlanságból hagyja ott a másikat, de ha tényleg szereti a párját, akkor olyan bűntudata lesz, hogy felemészti. Mert akkor a fájdalom elnyomja a fellángolás érzését a harmadik fél iránt, és értelmetlennek találja az egész helyzetet.
Semmi.
Jol esik de nem gondolnam h egy kosza dugasnal tobbet akarhat igy meg is allnek ennel a pontnal. Akkor is ha van parom akkor is ha nincs. Jobban kedvelem a baratsagbol kialakulo kapcsolatokat mert az nem ismerkedes. Az ismerkedest utalom nem tudok es nem is akarok.
Van tobb mint 10 eves baratom, havi 1-2 alkalommal futunk ossze a felesegevel anno en hoztam ossze, ismerem. Mind kettot vagy 20 eve. Szoval szerintem van ferfi no baratsag ...
Exemnél megtetszett egy srác, fellángolás volt nem igazán ismertem nem tudom mi fogott meg igazán, most már tiltólistán van... :D Szerintem valami kapuzárási pánik lehetett, kapcsolat részben jo volt részben szar, így megtetszett... Aztán szakítottunk, semmi nem lett a másikkal se.
Szerintem ez attól is függ milyen kapcsolatban vagy, és milyen hiányosságok vannak, így vagy elvisz a 3 személy vagy nem. Akit összeköt a házasság a pénz a gyerek persze lehet, örökké tartó vágyat kergetni, de ha nem jó a kapcsolat ne legyél benne, vagy akkor szenvedj.
Az hogy mit éreztem, olyan érzés volt mintha szerelmes lennék, folyton rágondoltam, ő kerestem stbstb.. Nem múlt el olyan gyorsan, leépült a kapcsolat, végül szakitottam.Nem volt értelme így együtt lenni.Nem lehetett már javítani semmit. Ha egy 3 személy már kezdi kialakítani az enyhe rózsaszínes szerelmes érzést, akkor a kapcsolatból hiányzik valami. De ha csak vonzódsz hozzá, és tetszik a személyisége, az még nem baj, de ha onnan tovább nem jutsz akkor jó kapcsolatban vagy és nem kell aggódni, nem fejlődik tovább az érzés,és nem bűntudatból, mert az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!