Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem, de hogyan tovább?
Nagyon szerettem a munkahelyem, de nem rég felmondtam és egy új helyet kerestem magamnak. Ez a hely kevesebbet is fizet, de ezt éreztem a legjobb lépésnek a helyzetemben.
A volt munkahelyen anno tanulóként kezdtem, aztán iskola végeztével felvettek állandó dolgozónak. A probléma az volt, hogy beleszerettem a főnök helyettesbe.
Ő egy 8 évvel idősebb férfi nálam. Akkoriban tanulóként is nagyon tetszett nekem, de nem éreztem helyénvalónak ezt érezni így soha nem léptem felé. Soha nem adtam a tudtára, sose csókoltam meg, és soha nem is volt köztünk testi kontaktus. Azt gondoltam ha felmondok, akkor majd elmúlik ez a mérhetetlen szerelem amit érzek... de csak azt érzem egyre mélyebbre süllyedek benne. Nem tudom elfelejteni, nem tudom kiverni a fejemből. Fájdalmat érzek, legbelül fáj hogy nincs velem, pedig sosem volt az enyém. Én nem akartam a munkahelyen rámozdulni mert erkölcsileg nem tartottam helyesnek. Hogy lehetne mégis kiverni a fejemből?
26 N
Nagyon durvát fogok most mondani, de vedd hozzá, hogy minden jót kívánok neked, és nem akarlak bántani.
0 egyenlő 0. Nem volt, nincs, és nem lesz - szerintem.
Ezért kár (volt) emiatt bármit változtatnod az életedben, nem tényező.
Mozdulj rá, próbálkozz vagy felejtsd el, de az látjuk nem megy! Aki nem tesz azért hogy elérje amit akar az igy jár csndben szenved! Lépj!
Azt sem tudod kölcsönös-e..meg sem próbáltad! Ez gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!