Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbséggel házassagág működhet?
Ha jól megvagytok, akkor persze.
Nyilván lesznek olyan problémák amik ezzel járnak - elsősorban életszakaszból eredendő eltérések - de másoknak meg más problémái vannak. Nem megoldhatatlan, bőven nem.
Egyik ismerősömnél 23 évig tartott a házasság. 14 évvel volt idősebb a férfi.
Még most is szerelmes a feleségébe és visszamenne hozzá.
5-ös vagyok.
2014.-ben költözött el a feleség (40, illetve 54 évesek voltak,) 2017.-ben pedig a válás következett. Értelemszerűen 3 évvel idősebbek lettek addigra.
A fő ok: a férj nem kapott hosszú évekig munkát, nem tudta a gyerektartást fizetni. Ebből lett az asszonynak leginkább elege.
De a férfi amúgy is kissé ideges, ordítozós típus volt. (Velem gyakran találkozott a férj - szakmájából kifolyólag az ügyfele voltam -, de ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG(!) barátság!) Mellettem egyáltalán nem ordítozott.
Még mindig találkozgatok vele, mert segít egy kritikus helyzetben (ügyvéd és szeretne velem kimenni külföldre.)
Tudomásul vettem, hogy a feleségébe szerelmes és marad a barátság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!