Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudtam újra senkihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudtam újra senkihez úgy kötődni mint hozzá?

Figyelt kérdés
Az első barátnőmhöz aki 19 évesen volt, nagyon kötődtem, sőt mondhatni akkoriban számomra megváltás volt és úgy is éltem meg, hogy összejött annyi kudarc után. De sajnos majdnem 1 év után nem alakultak jól a dolgaink és véget ért, rengeteget ostoroztam magam miatta... de mikor úgy éreztem már vége az egésznek és felesleges rágódni rajta, összejöttem egy másik lánnyal aki nagyon szimpatikus volt és sok szempontból jobban is összeillettünk de nem éreztem azt az érzést, hogy "otthon vagyok" vagy hogy fogalmazzak. Nem igazán tudtunk meg én sem tudtam mint egyén elmélyülni a kapcsolatban. Lehet azért mert nem tudtunk olyan kimondottan sok quality timeot együtt tölteni és ritkán tudtunk találkozni, mert ő is nagyon elfoglalt volt és én is egész nyáron kb dolgoztam. Lehet hogy ez volt az oka, hogy nem tudtunk elég időt eltölteni, hogy elmélyüljön a kapcsolat? Igazából inkább érződött ilyen alkalmi partnernek mintsem rendes barátnőnek és kapcsolatnak mer heti 1szer vagy 2 hetente 1szer ritkán ha mázlim volt akkor gyakrabban tudtam vele találkozni. De mindig eszembe jutott a másik lány, hogy mennyire elmélyült és organikus kapcsolat volt. Ez az érzés nagyon hiányzott. És attól félek azóta is, hogy velem van a baj és képtelen leszek valakibe még egyszer úgy beleszeretni... Ha találok valakit akivel szintén nagyon jól kijövök és tudunk elég időt is együtt tölteni akkor kötődhetek végre úgy mint régen vagy erősebben is akár?
2023. febr. 16. 03:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire kötődsz még hozzá, nem gondolom hogy te vetettél ennek véget, én egy darab ilyen nőmre se tudtam utólag szeretettel gondolni, és volt pár, aki jelentkezett megint.

Soha.

Egy EQ=0-s nő volt, aki nem érdemel figyelmet.

És lehet, találtál egy normálisat most, de önmarcangolás miatt azon az érzelmi selejten rágódsz.

Kutyaharapást szőrével ugye, élj inkább a jelenben, mert amilyen paranoiás a legtöbb nő, elkezd kombinálni a mostanid is, aztán ennek is konyec.

2023. febr. 16. 03:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez kicsit komplikált, de én vetettem véget az elsőnek tudom furcsa hogy szakítottunk de mégis ennyire kötődök hozzá... valszeg azért mert fiatalabb koromban nagyon csúnyának tartottam magam és ez a lány egyszer el is utasított régebben aztán pár év múlva meg ő vallotta be hogy szerelmes és ez lehet így megdobta a lelkem meg az egomat és ilyen megváltásként kezeltem aztán ezért ragaszkodok hozzá ennyire nem tudom mennyi ráció van ebben, de eleinte nem nagyon tudtam feldolgozni a szakításunkat okokat kerestem konstans de sosem tudtam adni magamnak egy kielégítő választ, sokszor majdnem újra kezdtük de sose adtam rá a fejem mert nem akartam feleslegesen húzni egyikünk idejét sem és gyáva is voltam, mert nem igazán tudtam mi is a helyzet. Mind1 nem fejtegetem a lényeg az röviden hogy nagyon jól megvoltunk, az igazinak gondoltam, idealizáltam is az egész kapcsolatot, de egyszer csak elromlott az egész, egyre kényelmetlenebbül éreztem magamat, próbáltam megoldani, de már már ott tartottunk, hogy nekem gyomoridegem volt mert nem tudtam mit csináljak, előtört a bűntudat stb, és inkább szakítottam vele mondván, hogy mindkettőnknek jobb lesz. Lehet igazam volt lehet nem, ez már nem derül ki de őszintén próbáltam mindig jól cselekedni és akartam vele lenni de mintha az élet minden erejével azon lett volna, hogy ne legyen jó nekem az a kapcsolat, lehet más is járt így vagy velem van a baj de tényleg egyszer csak kezdett alábbhagyni minden, a vonzalom, a kedv, a kényszer és a végén már meg kellett erőltetnem magam, hogy menjen tovább az egész de nyilván ez nem kapcsolat ezért szakítottunk, viszont mégis rengetegszer hiányzik meg eszembe jut mert amikor jó volt akkor volt a legboldogabb időszakom azt hiszem. Mind1. A másik akit találtam, ő sincs már. Velem ő szakított, a sors fintora, egyik nap mondta, hogy találkozzunk mert szeretne velem beszélni, mondta, hogy én mindent jól csináltam és nagyon sajnálja de ő nem érzi magát késznek arra, hogy időt tudjon szentelni egy párkapcsolatra és amúgy sem tudja mi lesz még mert valszeg elmegy külföldre, és mint megtudtam van egy komoly betegsége és inkább kötöttségek nélkül szeretné élvezni az életét amíg egészségesen tudja... hát igen... kétszer is találtam magamnak egy lányt akit nagyon akartam szeretni és mind kettőször közbeszólt valami. Azóta viszont nem éreztem, hogy vonzódnék valakihez ilyen szinten, nyilván a testi vonzalom egy szép lánynál előjön de ez az igazi szerelem/kötődés ilyet nem éreztem még másnál azóta... lehet rossz embereket fogok ki mostanában.
2023. febr. 16. 04:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, hogy ilyen hosszú de nem tudom rövidebben kifejteni magam és jól is esett kicsit kiírni ezt így.
2023. febr. 16. 04:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, nem tudod az érzéseidet külön választani az igényeidtől.

Minden embernél emlékezetes marad az első nagy szerelem, jó esetben párkapcsolat, az is lehet hogy magasra tette a lécet, de a lényeg, hogy amit tőle kaptál azt megkaphatod mástól is csak keresgélni kell. Nekem az első barátnőm nagyon jó partner volt, mai napig szeretem, de tudom miért nem illetünk össze, volt néhány dolog amiben nagyon nem értettünk egyet. A következő 2-3 barátnőmet azért is dobtam, mert nem vették fel a versenyt az elsővel és én annál jobbra vágytam. Kudarcnak éltem meg ezeket kapcsolatokat, mert nem arra figyeltem mire van szükségem, hanem arra, hogy elnyerjem a szimpátiájukat és bizonyítsak.

Egy párkapcsolat elején hajlamosak az emberek színészkedni, jobbnak akarják mutatni magukat a valóságosnál, de ez csak időlegesen működik. Minél tapasztaltabb leszel randizás terén annál jobban fogod érezni mikor kell elköszönni és mikor találsz valami igazán különlegesre. Soha az életbe nem gondoltam volna, hogy egy szakmunkást végzett vidéki kis faluból származó lány lesz a párom, és mégis így lett. Nincs diplomája de elképesztően értelmes, mindenről lehet vele beszélgetni, nem sznob, nem anyagias, nem féltékenykedik, önzetlen és hosszasan sorolhatnám.

Ismerd meg önmagad, próbálj ennek utánaolvasni és tudatosabban keressél partnert. Ne feltétlen célhoz keressél embert, de ami számodra igazán fontos egy kapcsolatban ott ne kössél kompromisszumokat!!!

2023. febr. 16. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!