Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudtam újra senkihez úgy kötődni mint hozzá?
Ha ennyire kötődsz még hozzá, nem gondolom hogy te vetettél ennek véget, én egy darab ilyen nőmre se tudtam utólag szeretettel gondolni, és volt pár, aki jelentkezett megint.
Soha.
Egy EQ=0-s nő volt, aki nem érdemel figyelmet.
És lehet, találtál egy normálisat most, de önmarcangolás miatt azon az érzelmi selejten rágódsz.
Kutyaharapást szőrével ugye, élj inkább a jelenben, mert amilyen paranoiás a legtöbb nő, elkezd kombinálni a mostanid is, aztán ennek is konyec.
Fiatal vagy, nem tudod az érzéseidet külön választani az igényeidtől.
Minden embernél emlékezetes marad az első nagy szerelem, jó esetben párkapcsolat, az is lehet hogy magasra tette a lécet, de a lényeg, hogy amit tőle kaptál azt megkaphatod mástól is csak keresgélni kell. Nekem az első barátnőm nagyon jó partner volt, mai napig szeretem, de tudom miért nem illetünk össze, volt néhány dolog amiben nagyon nem értettünk egyet. A következő 2-3 barátnőmet azért is dobtam, mert nem vették fel a versenyt az elsővel és én annál jobbra vágytam. Kudarcnak éltem meg ezeket kapcsolatokat, mert nem arra figyeltem mire van szükségem, hanem arra, hogy elnyerjem a szimpátiájukat és bizonyítsak.
Egy párkapcsolat elején hajlamosak az emberek színészkedni, jobbnak akarják mutatni magukat a valóságosnál, de ez csak időlegesen működik. Minél tapasztaltabb leszel randizás terén annál jobban fogod érezni mikor kell elköszönni és mikor találsz valami igazán különlegesre. Soha az életbe nem gondoltam volna, hogy egy szakmunkást végzett vidéki kis faluból származó lány lesz a párom, és mégis így lett. Nincs diplomája de elképesztően értelmes, mindenről lehet vele beszélgetni, nem sznob, nem anyagias, nem féltékenykedik, önzetlen és hosszasan sorolhatnám.
Ismerd meg önmagad, próbálj ennek utánaolvasni és tudatosabban keressél partnert. Ne feltétlen célhoz keressél embert, de ami számodra igazán fontos egy kapcsolatban ott ne kössél kompromisszumokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!