Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok kötődni senkihez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kötődni senkihez?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy eleg nagy csalodasom, mar egyaltalan nem foglalkozom a sraccal, mar vagynek egy kapcsolatra de akarkivel talalkozom akarmennyire szimpatikus egyszeruen nem fog meg annyira mint anno Ő, es inkabb nem eroltetek senkivel semmit... hogy tudnek ezen valtoztatni? 19/L

2018. jan. 5. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is érzéketlennek hittem magam, aztán rájöttem, hogy csak rettentően bezárkóztam a csalódások hatására. Szerintem veled is ez a helyzet. Nem vagy érzéketlen, ha csak nem vagy pszichopata. De az egy mentális betegség. Majd az idő segít.
2018. jan. 5. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Majdnem ugyanígy voltam, azzal a különbséggel, hogy az enyém plátói volt, és a srác tudomást sem vett rólam. Hat kerek évig vágyakoztam utána, hátha, mindezt úgy, hogy közben senki másra nem néztem. Egyszerűen senki sem keltette fel a figyelmem. El voltam keseredve, hogy soha nem fogok túllépni rajta. Aztán pár hónappal ezelőtt megjelent egy másik srác, és az azelőttit teljesen elfelejtettem. Sőt, mondhatni örülök, hogy semmi nem lett kettőnk között. A mostanival sem biztos, sőt százas, hogy semmi komoly nem lesz, mert láttam róla, hogy nem igazán vagyok az esete, de legalább megtapasztaltam, hogy vannak jobb pasik, akik sokkal jobban megérdemlik a figyelmem. A mostanival pedig beszélőviszonyban is vagyok, szóval mégsem olyan rossz a helyzet.

Egy szó mint száz, nem jött még el nálad az a fiú, aki ismét felkeltse az érdeklődésed. Ne félj, majd megtalálod.

2018. jan. 5. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!