Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy valakivel nem volt olyan jó eleinte csókolózni, aztán összejöttetek, és ez megváltozott?

Figyelt kérdés
Nagyon sok nyállal csókolózik az új barátom, folyton törölgetnem kell a számat. Számomra ez szokatlan, és sajnos nem igazán örülök neki. Bunkó vagyok, ha szólok, változhat ez? Van hasonló tapasztalatod?
2023. febr. 12. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is lennél az nyugodtan szólj rá
2023. febr. 12. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez magától nem változik, szólj neki
2023. febr. 12. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Minap volt egy ilyen kérdés. Ti nem egymásról írtok? 🤣

Egyikőtöknek se jó.

2023. febr. 12. 11:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, bár nekem nem szólt, hogy gond lenne :D Mi volt a kérdés?
2023. febr. 12. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
2023. febr. 12. 11:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Elvileg itt a nőnek mondták. Bár ki tudja.

Mindenesetre én szólni fogok, csak nem tudom, hogy kell ezt elképzelni, innentől minden csóknál oda kell figyelnie arra, hogy ne nyálazzon ennyire? Nyilván ez neki is kényelmetlen.

2023. febr. 12. 11:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem csak olyan volt, hogy évekig odavoltam egy pasiért, mikor végre megcsókolt.Természetesen nem olyan volt,amilyennek évek óta képzeltem. Egy világ omlott bennem össze 😂

Annyira kiborultam, hogy most akkor kibe leszek szerelmes, hát ezt már úgy megszoktam, hogy kénytelen voltam újra csókolózni vele. Az már tökéletes volt😊

2023. febr. 12. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:

De ezt hogy mondod meg?

Ember ne nyáladzá má.

Vagy pedig jelzed csók előtt, hogy közben nem ártana nyelni?

Majd mond, hogy sikerült tudtára adni.

2023. febr. 12. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem tudnám, hogy hogyan kell ezt közölni, pedig nyilván csak úgy oldódna meg.
2023. febr. 12. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!