Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az egyik barátomba. Mit tegyek?
Próbálj kicsit közelebb kerülni hozzá, beszélj vele többet, töltsél vele több időt. Egy pár hét után azért leszűrhető, hogy van-e nála esélyed. Ha úgy ítéled meg, hogy nincs akkor nyilván az a legjobb, ha elfelejted. Ha viszont úgy ítéled meg, hogy lehet nála esélyed, akkor én közelednék a helyedben felé. Ha már egy ideje többet beszélgettek, akkor simán elhívhatod valahová csak őt, pl egy kávéra.
A baráti társaságodat emiatt ne féltsd, az én társaságomban is vannak olyanok, akik régen jártak s mostmár nem, és egyben maradt a társaság. Minden azon múlik, hogy a két szakító fél, hogyan kezeli a
"beszélgettünk közösen és ő is meg én is mondtam, hogy nem pártoljuk azt, hogy valakik barátikörben jöjjenek össze."
A baráti körnek az égvilágon semmi köze ahhoz, hogyha a társaságból valaki szexel, vagy párkapcsolatban van azok után sem, hogy szakítanak és kínos a helyzet.
Ahelyett, hogy pofáztok inkább a barátoknak nyújthatnátok támaszt.
Ha mindenki dolgába beleütittek az orrotokat, akkor nem csoda, hogy a dinamika sérül. Sőt merem kijelenteni, hogy a baráti társaság eleve nem ér semmit, nem vagytok igazi barátok, ha azok lennétek 2 ember kudarca nem gyengítené az egész baráti kör erősségét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!