Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az egyik barátomba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyjából felvázolva a helyzetet:egy-két éve már vivódom rajta és nemrég sikerült is elfogadnom magamban, hogy biszexuális vagyok (homofób kommenteket köszi, de inkább nem kérek). Ez mind oké, csakhogy, tizedikes vagyok, két éve új társaságba kerültem, új város, új iskola, gimnázium, kollégium stb. Az új baráti körömben van egy lány, aki pánszexuális (azaz lehetne nála esélyem), a probléma ott van, hogy nem szívesen kerülnék egy párkapcsolatba egy osztálytársammal pláne nem valakivel a barátikörömből, mivel , ha esetleg szakítanánk akkor kínos lenne minden. A lényeg, hogy elég flörtölősen viselkedik, de nem csak velem, hanem a barátai többségével, mert ilyen a természete és egyik alkalom után volt egy álmom, amiben megcsókolt és utána nem tudtam már ugyanúgy nézni rá és most se tudok, mert folyton az jut eszembe, milyen jó érzés volt és újra át akarom élni (pedig csak egy álom volt). Azóta gonfolkoztam, hátha csak szexuális vonzalmat érzek iránta, de azt hiszem nem, mert ha csak ránézek és elképzelem pl, hogy milyen lenne később az életünk, ha együtt lennénk, akkor egész hosszú távlatokig jutnak eszembe tervek vele (ami nálam ritka, szóval jelenthet valamit). Egysuerűen nem tudom mit csináljak, ő nem tud róla, arról pedig, hogy biszex vagyok senki sem tud, de neki valószínűleg tetszik valaki Németországból, aki egy régi gyerekkori barátja, de még biztos nincs köztük semmi és talán nem is lesz. A szüleim homofóbok, de az ő szülei nagyon megértőek, de mindegy ezzel még nem is lenne gond, ott a probléma, hogy nem akarom, hogy ez elrontsa a barátságunk vagy a barátitársaságunk felbomoljon miatta. Szóval mit kéne tennem? Valahogy felejtsem el vagy nyissak felé és ha igen akkor hogy? Ha valami nem tiszta szívesen válaszolok még, azt hiszem ennyi rövid(ebb)en a sztori. Hálás köszönet a válaszadóknak!

2023. febr. 9. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj kicsit közelebb kerülni hozzá, beszélj vele többet, töltsél vele több időt. Egy pár hét után azért leszűrhető, hogy van-e nála esélyed. Ha úgy ítéled meg, hogy nincs akkor nyilván az a legjobb, ha elfelejted. Ha viszont úgy ítéled meg, hogy lehet nála esélyed, akkor én közelednék a helyedben felé. Ha már egy ideje többet beszélgettek, akkor simán elhívhatod valahová csak őt, pl egy kávéra.

A baráti társaságodat emiatt ne féltsd, az én társaságomban is vannak olyanok, akik régen jártak s mostmár nem, és egyben maradt a társaság. Minden azon múlik, hogy a két szakító fél, hogyan kezeli a

2023. febr. 10. 03:12
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
akkor te most nő vagy, vagy homi vagy?
2023. febr. 10. 08:20
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, nő vagyok. 1-esnek köszi a választ. :)
2023. febr. 10. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ezzel a baráti kör szétszakad dologgal kqpcsokatban, azért sem érzem helyesnek, mivel már volt rgy hasonló a baráti körünkben. A lány (az aki tetszik) egyik fiúbarátja (aki csak így félig-meddig volt a baráti társaságunk tagja) összejött a lány egyik legjobb barátjával és miután szakítottak nagyon kínos volt mindenkinek, meg a lány (aki tetszik) is aggódott kissé,vagy dühös volt mivel inkább ilyen gyors nyári kapcsolat volt és miután szakítottak beszélgettünk közösen és ő is meg én is mondtam, hogy nem pártoljuk azt, hogy valakik barátikörben jöjjenek össze.
2023. febr. 10. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

"beszélgettünk közösen és ő is meg én is mondtam, hogy nem pártoljuk azt, hogy valakik barátikörben jöjjenek össze."

A baráti körnek az égvilágon semmi köze ahhoz, hogyha a társaságból valaki szexel, vagy párkapcsolatban van azok után sem, hogy szakítanak és kínos a helyzet.

Ahelyett, hogy pofáztok inkább a barátoknak nyújthatnátok támaszt.

Ha mindenki dolgába beleütittek az orrotokat, akkor nem csoda, hogy a dinamika sérül. Sőt merem kijelenteni, hogy a baráti társaság eleve nem ér semmit, nem vagytok igazi barátok, ha azok lennétek 2 ember kudarca nem gyengítené az egész baráti kör erősségét...

2023. febr. 12. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Megcipoznenek ... en nem lennek a helyedben ilyen langyos genrtikai hibaval.
2023. febr. 27. 16:09
 7/7 NTBS ***** válasza:
Valdd be neki.
2023. febr. 28. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!