Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akinek 15-20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 15-20 évvel idősebb párja van, nem szokott szorongani hogy mi van ha meghal?

Figyelt kérdés
38 éves nő vagyok, a párom 17 évvel idősebb nálam. Mostanában jött rám egy ilyen hülye szorongás hogy mi van ha elveszítem? Semmi sem utal hasonlóra hála Istennek, de akkor is, olyan rossz belegondolni hogy mi lesz 10-20 év múlva. Másnál is van ilyen?
2023. febr. 9. 17:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
2023. febr. 9. 19:28
 22/27 anonim ***** válasza:
2023. febr. 9. 19:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell 55 évessel összejönni 38 évesen
2023. febr. 9. 20:10
 24/27 anonim ***** válasza:
23. Bizony, mert a 20 éves srácok halhatatlanok.
2023. febr. 9. 20:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Nincs annyival idősebb feleségem, de szoktam rajta kicsit szorongani, hogy mi lenne, ha valamelyikünkkel történne valami. Valószínűleg ki költöznék pestről valahová.
2023. febr. 9. 21:27
 26/27 anonim ***** válasza:
46%
A környezetemben pont azt látom, hogy inkább várják, hogy meghaljon. Sajnos nagyon sok férfi 55 felett egyszercsak besavanyodik, beteg lesz és elkezd papásodni, semmi sem érdekli. A feleség meg még a negyvenes évei közepén jár, fitt, menne ide-oda, unokázna aktívan, de a papá az is idegesíti, mert hangos, stbstb. Statisztikát nem tudok, de van 4 ekkora korkulonbseggel elő pár a környéken, ok erről panaszkodnak. Értelmiségi, vállalkozó nagyágyú családok, pénzes környék.
2023. febr. 10. 06:34
 27/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs besavanyodva a párom, azért is őt választottam 3 éve korombeli helyett, mert 1.levett a lábamról, 2.meg nem mondaná senki hogy annyi idős amennyi. Se a külsején, se a viselkedésén nem látszik, nagyon vagány és fiatalos. Sokszor jobban pörög mint én. Nagyon sokat dolgozik, vállalkozása van, és emiatt aggódom hogy nehogy halálra dolgozza magát, azért mégse 20 éves már. És ő életem szerelme 😇 lehet hogy emiatt is túlzottan ráfeszültem a témára, de nem akarom hogy meghaljon.
2023. febr. 10. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!