Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tettekkel mutassam ki a barátnőmnek hogy mindennél jobban szeretem azután hogy megbántottam?
"Azzal bántottam meg hogy nem töröltem ki az exeimmel való beszélgetéseket amikor kérte,hanem később."
😂
Az ilyen embernek mindig lesz valami indoka arra hogy féltékeny és önbizalom hiányos legyen. Megőrülnék ha ezen menne a nyafi hogy töröltem-e egy beszélgetést vagy sem. Semmi köze hozzá. Jó esetben a pár tagjai azt sem tudják hogy kik az exei a másiknak. Ekkora ökörséget!
26N
"Azzal bántottam meg hogy nem töröltem ki az exeimmel való beszélgetéseket"
Helyedben azzal foglalkoznék, hogy a barátnőd már a kapcsolat elején betegesen féltékeny és rá fog menni az idegrendszered. Ráadásul tapasztalatom alapján azok az emberek viselkednek így, akiket hajlamosabbak a megcsalásra. Érdemes tisztázni a szabályokat, mi az ami neked belefér, mert teljesen le fog építeni és mamusz lesz belőled.
A szerelemhez hozzátartozik a bizalom és az egyetertes.
Valahol érthető, hogy kiakadt, mert ezek szerint ő az exeket törli véglegesen, mert hát teljesen továbblépett, ezért is gondolja, hogy te nem vagy túl az exen.Ráadásul nehezen mutatod ki az érzéseid. Hát nekem is nehezemre esne mindezt összevetve bízni benned mégha az önbizalmam a toppon van is.
Mert elég pár szituáció és megrengetheti a hitet benned sőt odaveszhet.
Viszont mivel az önbizalma alacsony adódhatnak helyzetek ha te nem teszed oda magad rendesen.Kérdés meddig vagy képes elmenni és hogy legalább elfogadhatóvá tudod-e turbozni a hiányosságát. Én ha tényleg szerelmes lennék adnék esélyt és megpróbálnám rendbe tenni amit lehet és ha azok után sem változik meg, rosszabb a lelkiállapota, akkor elbucsuznek örökre. Pozitív irányba egyedül úgy lehet, hogy ha szüksége van rád, akkor mellette állsz, meghallgatod tanácsot adsz, adsz a véleményére, programoztok, hogy erősebbé váljon a kapocs köztetek, dicséred (nem nyálasan), adsz neki erőt, támaszt, másképp nem lehet, viszont ha neked ez full idegen tevékenység, akkor érezni fogja, vagy te készülsz ki.
A kapcsolat aldozatokkal jár és valtozasokkal, tanulnivalókkal mint amit elvar tőled, hogy nem csak mondod, hogy szereted de ki is mutatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!