Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbántottam a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőm, mintha zárkózottabb lenne, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Együtt töltöttük a napot, jól éreztük magunkat, nálam is aludt volna. 19 körül volt, lementünk az egyik boltba üdítőért, ott találkoztam az egyik haverral, akivel még beszélgettünk egy kicsit. Majd viccből elkezdett vitatkozni a barátnőmmel, ismerem milyen, ezért nem is szóltam, tudtam hogy nem gondolja komolyan, azért nem szóltam közbe. Vitatkoztak már egy ideje, majd haver mondta nekem hogy szóljak az asszonyomra, majd ráordibáltam viccből hogy "hallgass". Ami miatt megsértődött és elment. Mondtam utána neki hogy csak poénkodtunk de ő nagyon nem érezte annak. Beszél velem, meg találkozunk is, de nem olyan velem mint azelőtt. Ez tényleg ekkora kcsögség volt?

2022. jún. 2. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ez az volt.
2022. jún. 2. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:
1%

Nem, és a nők többsége ezt simán élnézné, mivel ennél durvább dolgokat néznek el.

Nem szeret téged annyira, nem vagy az esete, ezért csinál ebből ilyen nagy ügyet.

2022. jún. 2. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Hány évesek vagytok, 14?
2022. jún. 2. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen után villámgyorsan kiraknálak. Paraszt.
2022. jún. 2. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem ő a hozzàd valo. Aki érti a ti humorotokat es nevet az a hozzad valo.
2022. jún. 2. 13:54
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
Örülj neki, hogy egyáltalán még szóba áll veled. Másnak viccből sem tiprunk a méltóságába. Jó nagy tapló f*sz lehetsz. Remélem van egy bátyja, aki megbeszéli veled kinek, mikor kéne hallgatnia. :)
2022. jún. 2. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Én még le is vertem volna egyet. Mi az, hogy rákiabálsz, hogy hallgasson? Eszednél vagy ember?
2022. jún. 2. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Áhh mi sem humorosabb a szexizmusnál... Oltári.. szakadok... komolyan...
2022. jún. 2. 15:44
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert el, mert papucs voltál. A haver hülyeségére hallgattál, ahelyett, hogy a párod védelmére keltél volna. Annyira tipikus viselkedés ez, kiábrándító. Idióta voltál, de legközelebb tanulj a hibádból.
2022. jún. 2. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Papucs vagy.

A kis hímribi haverod papucsa

2022. jún. 2. 16:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!