Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vonzanak a kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak a kevésbé jóképű (mások szerint) férfiak?

Figyelt kérdés

Sőt, ha van valami egyedi tulajdonsága, mondjuk elállóbb füle, vagy nagyobb orra, valamiért nekem elképesztően vonzóvá teszi az illetőt. Emelett mondjuk átlagos kinézete van, de ha ezek a dolgok zavarják, nekem pont bejön rajta. 😅 A magassággal is ez a helyzet. Sokakat zavar, ha nem minimum 180 cm magasak férfi létükre, nekem viszont pont imponáló, ha nem túl magas a srác.

Ezek külső adottságok, a belső értékekkel szemben kritikusabb vagyok. Csak most belegondoltam, hogy amikor magas, jóképű párom volt, akkor kevésbé vonzódtam hozzá fizikailag.

2023. febr. 6. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Igazi troll-ugrasztó a kérdés, ügyes munka. Már csak hátra kell dőlni és várni őket :)
2023. febr. 6. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Mert mindenkinek más az ízlése.
2023. febr. 6. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is mindig olyan fiúk tetszettek, akik másnak nem nagyon :D
2023. febr. 6. 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát gyurcán is tetszik a csita párjának vagy a kis mészáros csókosszájú is:DDD
2023. febr. 6. 11:03
 5/13 anonim ***** válasza:
17%
Te sem vagy szép igaz?
2023. febr. 6. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek más jön be, szerintem egyáltalán nincs semmi gond azzal, ha nem a legelterjetteb ideálok után futsz, sőt!
2023. febr. 6. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én is így vagyok vele. :D
2023. febr. 6. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Tehat a luzerek az eseteid.
2023. febr. 6. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Kamu...:D
2023. febr. 7. 11:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Hol itt a gond? :D Nekem is tetszett olyan lány régen akinek elálló fülei voltak. Tök cuki volt vele, de megműtette...
2023. febr. 7. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!