Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lehetek?

Figyelt kérdés
Van egy személy aki az első pillanattól megfogott. A múltkor amikor találkoztunk olyan érzés fogott el mintha meghatódtam volna a látványától vagy nehéz is leírni. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy tetszik , de ezt az érzést nem tudom hova tenni .

2023. febr. 4. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó jel, csak ha ilyen félénk, nem fog kezdeményehni. Pedig el kéne érned. Flörtölj vele igazán, hogy kiderüljenek a dolgok.
2023. febr. 4. 23:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Én is félénk vagyok basszus :D De igyekszem , csak sokszor alig merek ránézni
2023. febr. 4. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kell hogy lépj valamit finoman, nőiesen, de fontos, hogy mégis ő szedjen fel téged. Hívd el egy teára, kávéra. Vagy simogasd meg a karját, válassz. Szurkolok.
2023. febr. 4. 23:52
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi , aranyos vagy! Igyekszem ,csak annyira félek …
2023. febr. 4. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj. Félés közben csináld🙂. Túl leszel rajta, és eldől végre a dolog.
2023. febr. 4. 23:57
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
Akkor jelöld be neten és kezdjetek el beszélgetni, egy kicsit fel tudtok majd oldodni
2023. febr. 5. 00:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Jézus isten ezek a jelek :-) 5ből 4 kolléganő simogatja alkarom, felkarom hátam...kezemen hagyják kezüket miközben hozzám beszélnek..mélyen szemembe néznek..együtt kajálunk beszélgettünk...totál alap női viselkedés...ebből rá nem jön hogy bejössz neki ahogy én sem hiszem hogy bejönnék kolléganőimnek csak kedvesek.

Szóvalj állj elé és beszélj vele :-)

2023. febr. 23. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!