Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz szerelmet vallanom egy lánynak akinek több éve van barátja, de közben már több éve szerelmes vagyok bele?
Figyelt kérdés
Nekem is voltak közben mások de valahogy egy ugyanazon személy iránt érzek nagyon erős nem múló érzést2023. febr. 1. 19:01
1/19 anonim válasza:
Mondd el neki! Ha elutasít, könnyebb lesz tovább lépni.
2/19 anonim válasza:
Elmondhatod hátha hogy elutasit kiabrandulsz belőle.
3/19 anonim válasza:
Szerintem is csak a mi lett volna, ha... miatt érzed ezt. Ha elküld, akkor tovább tudsz lépni. Ha meg nem küld el, akkor neki is le kell zárni a kapcsolatát.
4/19 A kérdező kommentje:
Miért ábrándulnék ki belőle ha elutasít? Nem értem a logikát...
El is akarom mondani neki, meg nem is
Félek ha megtudná akkor nem tudnék többet a szemébe nézni
2023. febr. 1. 19:32
5/19 anonim válasza:
Az a logika, hogy legalább a tudtára adtad és mivel nem-et mondott, akkor remélhetőleg tiszteletben tartod a döntését. Ráadásul lehet, nem is az, akibe szerelmes vagy. Idővel változnak az emberek. Csak egy illúzióba vagy szerelmes.
6/19 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki. Ismerek olyat, aki hasonló helyzetben van, a srác anno lepattintotta és azóta is a betegje. Van párja évek óta, de csak a megfelelő embernek kellene keresnie, mindent eldobna érte. Sajnos
7/19 anonim válasza:
"Miért ábrándulnék ki belőle ha elutasít? Nem értem a logikát..."
Mert végre leesne, hogy nincs esélyed pl.
8/19 anonim válasza:
"Mennyire gáz szerelmet vallanom egy lánynak"
Extremen
9/19 anonim válasza:
Mond el neki,ha nem teszed örökké benned marad az mi lett volna ha. Lehet elutasít,de legalább tisztán látsz utána.
És az is lehet simán örülni f8g neki,ki tudja milyen a kapcsolata. Meg kell próbálni.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nincs igénye a szerelmedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!