Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gáz szerelmet vallano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz szerelmet vallanom egy lánynak akinek több éve van barátja, de közben már több éve szerelmes vagyok bele?

Figyelt kérdés
Nekem is voltak közben mások de valahogy egy ugyanazon személy iránt érzek nagyon erős nem múló érzést
2023. febr. 1. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is mondd el.
2023. febr. 1. 23:08
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért vagyok már évek óta beleesve amúgy? Ez normális?

Más is érzett már ilyet?

2023. febr. 1. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#12! Igen, én most is érzek és hidd el, ha az éveket nézzük, bőven leverlek hülyeségben😂

2023. febr. 1. 23:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert főleg, mert tartod a kapcsolatot vele, mert kudarc, hogy sose jöttetek össze, ragaszkodsz egy alomhoz, ami lehet sose teljesül...
2023. febr. 2. 08:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem is tartom már a kapcsolatot vele...
2023. febr. 2. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ámen, úgy is legyen
2023. febr. 2. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha több éve tart akkor elmondanám a helyedben. Legalább annyit h valamit érzel.

Nem tudhatod, hogy a másik mit érez belül addig, amíg nem mersz nyitni felé…

2023. febr. 5. 00:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

12,

Igen, én is éreztem így, én sem tudom eldönteni már, h normális-e, miért nem múlt el..

Itt én vagyok a lány. Ha valamit szeretnél, akkor beszélj vele, említsd meg neki. Esetünkben ez soha nem történt meg, és már tudom, h sokkal jobb lett vna… ha csak beképzelem, és leráz, akkor sokkal sokkal könnyebben túl tudtam volna lépni, mert szépen le tudtam volna zárni magamban, elfogadva azt, h ez csak bennem létezik így… ha pedig kiderült volna hogy a másik is hasonlón érez, akkor meg lett volna az esély, hogy döntsek mit is szeretnék belül..

Mivel sosem beszéltünk ilyenekről, évek után most már döntöttem és lezártam magamban, elkotelezodtem a párom iránt már teljesen.. akárhányszor láttam szinte mindig furcsán éreztem magam. Mostmár egy jó ideje nem is látom, de jobb ez így.. Mostmár lezártam magamban és döntöttem, már mindegy lenne az is, ha bevallaná. Részemről soha többet nem fogok vele kapcsolatba kerülni, kizárom, amennyire csak tehetem.

Nagyon rossz helyzet, utólag jöttem rá én is, h a továbblépésben sokat segített vna beszélni róla. Nekem azért tartott évekig, mert időnként a másikon is éreztem, h mintha ő is többet érezne.

2023. febr. 5. 10:53
 19/19 NTBS ***** válasza:
Mond el neki. X év múlva bánni fogod, hogy nem tetted.
2023. febr. 8. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!