Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan aki szintén nagyon szenved egy viszonzatlan szerelem miatt?
Figyelt kérdés
Mivel tudjátok elterelni a gondolataitokat, hogy ne folyton rá gondoljatok és ne érezzétek a fájdalmat? Sajnos a munkám is olyan hogy elég sok időm van rá gondolni, nagyon rossz érzés.2023. jan. 30. 16:02
1/10 anonim válasza:
Sosem értettem hogyan lehetséges olyat szeretni aki nem szeret viszont. Azt értem, hogy titokban szeretni valakit akinek nem vallhatod meg de még ott is csak akkor ha az illető kedves hozzám, érzem, hogy esetleg lenne esélyem.
2/10 anonim válasza:
Egyet kell értsek az 1/1 válasszal. Én sem értem, hogy lehet valakit szeretni. Szerintem ez nem így működik, a szerelem egy folyamat, amit közösen alakítanak a felek. Nem egyik pillanatról a másikra, titokban történik. Sokan keverik a vonzalommal, testi vágyakkal szerintem.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk fogad el hogy házas .. mert tuti megint házas férfi van a dologban.. már zsigerből rá érzek.
5/10 anonim válasza:
Fogadd el, hogy természetes ez a fájdalom. Ha küzdesz ellene, még rosszabb lesz. Amennyire képes vagy rá, kerüld a vele való bármilyen jellegű kapcsolatot, úgy hamarabb enyhül a fájdalom.
6/10 anonim válasza:
Mi a sztori? Te nő vagy férfi vagy? Milyen kapcsolatban állsz az illetővel?
7/10 anonim válasza:
Nekem ott van az a tudat hogy neki másokkal is jó vagy jobb mint velem. Ez ugy lehoz az életemről is meg az epekedésről is, mikor belegondolok hogy más nők tátsaságát élvezi, az én tarsaságom meg eltörpül neki.
8/10 anonim válasza:
Több, mint 2 éve. Próbálom elfelejteni, de nagyon nehéz. Mindig, mindenről Ő jut eszembe.:(
9/10 anonim válasza:
Én már lassan egy éve :( 12 kilot fogytam miatta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!