Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludnàtok ùgy ott, hogy a szüleivel èl?
Menj hozzá nyugodtan, már eldontotted úgyis, szexelj vele, hagyj hallja az egész ház és így is lesz a továbbiakban.
Te mész hozzá, mint egy férfi a prostikhoz.
Hiába rendőr, akkor is lusta és nem érdekled komolyan még egy kicsit se.
Élvezd ki akkor, hogy csak testiseg lesz. :)
Sajnos akikkel ismerkedtem mind rosszabb volt mint Ö, pl akinek alkoholgondjai voltak vagy épp lusta volt dolgozni. Azt gondoltam ezen közösen lehet vàltoztatni egy albérletet együtt kivenni a vàrosban pl. De úgy tünik ezt csak én akarom.
Azért nem kell túldramatizàlni akkor ahol mindketten otthon élnek ott ne is legyen pàrkapcsolatuk?
Itt nem csak arról van szó, hogy csendben kell e szexelni v. sem, hanem egyébként is kerülgetni a szüleit, beszélgetni velük, alkalmazkodni, ki mikor megy a konyhába, fürdőbe, stb.
Én döntés elé állítanám: vagy eljön hozzám, v. ennyi volt.
A szabadnapján meg tud buszozni is!
42# A kínálatból ő még elfogadható, de valójában nem, csak te akarod olyanná formálni!De egy ember nem egy gyurma.
Attól még a szüleivel él, attól még nem törekszik kompromisszumra, hogy olyan helyen legyetek együtt, ami mindkettőnknek jó. Tehát nem sok energiát fektet a kapcsolatba.
Itt nem azzal van a legnagyobb baj, hogy eddig a szüleivel lakott, hanem hogy mostantól milyen jövőt terveztek Együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!