Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aludnàtok ùgy ott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludnàtok ùgy ott, hogy a szüleivel èl?

Figyelt kérdés
Tudom ez red flag kellene legyen, de ... Nagyon rendes aranyos szimpatikus férfi. Utoljàra 21 évesen volt ilyen most 34 vagyok érthetö ha màsképp esne a dolog.
2023. jan. 28. 19:07
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

Menj hozzá nyugodtan, már eldontotted úgyis, szexelj vele, hagyj hallja az egész ház és így is lesz a továbbiakban.

Te mész hozzá, mint egy férfi a prostikhoz.

Hiába rendőr, akkor is lusta és nem érdekled komolyan még egy kicsit se.

Élvezd ki akkor, hogy csak testiseg lesz. :)

2023. jan. 29. 08:36
 42/45 A kérdező kommentje:

Sajnos akikkel ismerkedtem mind rosszabb volt mint Ö, pl akinek alkoholgondjai voltak vagy épp lusta volt dolgozni. Azt gondoltam ezen közösen lehet vàltoztatni egy albérletet együtt kivenni a vàrosban pl. De úgy tünik ezt csak én akarom.

Azért nem kell túldramatizàlni akkor ahol mindketten otthon élnek ott ne is legyen pàrkapcsolatuk?

2023. jan. 29. 09:16
 43/45 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem csak arról van szó, hogy csendben kell e szexelni v. sem, hanem egyébként is kerülgetni a szüleit, beszélgetni velük, alkalmazkodni, ki mikor megy a konyhába, fürdőbe, stb.

Én döntés elé állítanám: vagy eljön hozzám, v. ennyi volt.

A szabadnapján meg tud buszozni is!

2023. jan. 29. 09:37
 44/45 anonim ***** válasza:
79%
Ha mindketten otthon elnek, nyilvan nincs mas valasztas. De azert 30 felett ez mar nem olyan gyakori helyzet. Marmint eloben alig ismerek olyat, aki 30 felett a szuleivel elne, tudom, itt ez a normal, de valojaban kb 10-bol egy ember lakik otthon a szuleivel 30 felett. Szoval ilyen korban a legtobb embernek mar nem kell ezzel foglalkoznia🤷‍♀️
2023. jan. 29. 12:26
 45/45 anonim ***** válasza:
86%

42# A kínálatból ő még elfogadható, de valójában nem, csak te akarod olyanná formálni!De egy ember nem egy gyurma.

Attól még a szüleivel él, attól még nem törekszik kompromisszumra, hogy olyan helyen legyetek együtt, ami mindkettőnknek jó. Tehát nem sok energiát fektet a kapcsolatba.

Itt nem azzal van a legnagyobb baj, hogy eddig a szüleivel lakott, hanem hogy mostantól milyen jövőt terveztek Együtt!

2023. jan. 29. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!