Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludnàtok ùgy ott, hogy a szüleivel èl?
Figyelt kérdés
Tudom ez red flag kellene legyen, de ... Nagyon rendes aranyos szimpatikus férfi. Utoljàra 21 évesen volt ilyen most 34 vagyok érthetö ha màsképp esne a dolog.2023. jan. 28. 19:07
1/45 anonim válasza:
Hááát nem szeretem amikor halkan kell lenni meg duruzsolni...pláne ha a szomszédszobában vannak...nem a kedvencem.
Miért lakik a szülőkkel egyébként?
2/45 anonim válasza:
Nem hiszem, inkább akkor hazahoznám.
3/45 anonim válasza:
34 évesen?! Nem. 23 évesen még TALÁN elmegy. De nem a harmadik X után.
4/45 anonim válasza:
Hát ha egy jókèpű 25 éves srácról lenne szó ìgy 34 évesen, talán-talán.
De ha egy 40 éves vènember lenne, hagynám a fenèbe.
5/45 A kérdező kommentje:
1 Nincs pàrkapcsolata évek òta a legutòbbi utàn hazaköltözött és szerintem ottragadt.
Én sem örülök ennek. Nàlam lehetnénk kettesben de én 40km-re lakom onnan ahol él és dolgozik. Plusz én is ott dolgozom abban a vàrosban.
2023. jan. 28. 19:25
6/45 anonim válasza:
Menjetek hozzád inkább, valahogy oldjátok meg.
7/45 anonim válasza:
Menjetek hozzád, vegyetek ki szobát, dugjatok kommandóba. Igazából, már egyetem alatt is gáz volt számomra, ha a szüleihez kellett menjünk és csendbe reszeljünk. Most már harmincon túl ez nálam kizárt, hogy valaki olyannal közösködjek, aki a szüleivel él.
8/45 A kérdező kommentje:
Szobàt nem vennék ki az biztos. Nem azért fizetem az albérletet, hogy még erre is külön költsek. Nehèz ügy ez így sajna.
2023. jan. 28. 19:43
9/45 anonim válasza:
8-as: Ha van albi, akkor miért nem oda mentek?
10/45 anonim válasza:
Szóval albérletben élsz..munkahelyedtől és a párodtól 40 km-re?
Albérletben....
Mi értelme ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!