Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aludnàtok ùgy ott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludnàtok ùgy ott, hogy a szüleivel èl?

Figyelt kérdés
Tudom ez red flag kellene legyen, de ... Nagyon rendes aranyos szimpatikus férfi. Utoljàra 21 évesen volt ilyen most 34 vagyok érthetö ha màsképp esne a dolog.
2023. jan. 28. 19:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem miért nem mentek hozzád. 🤷‍♀️
2023. jan. 28. 19:51
 12/45 A kérdező kommentje:
10 Mikor ideköltöztem még nem volt meg a pàrom. Ez egy tàvolabbi rokon lakàsa aki olcsòn kiadja nekem, a vàrosban ennek a sacc. 3szorosa lenne az albérlet, ha egyàltalàn talàlok mert a sok gyàri munkàs miatt alig talàlni. A bérletem àllja a munkahely ez a dolgok anyagi részére a magyaràzat. Ö pedig a szüleivel èl a vàrosban egy tàrsashàzi lakàsban.
2023. jan. 28. 19:51
 13/45 anonim ***** válasza:
28%
Itt a gyakorin elvárás az hogy egy pasinak 30 évesen saját lakása/háza legyen. Holott manapság ez egyre ritkábban megoldható.
2023. jan. 28. 19:56
 14/45 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez a mamahoteles idosebb pasi osszeteheti a ket kezet hogy egy nö egyaltalan szetteszi neki. Add meg a cimed es mondd hogy barmikor johet, de te ne menj. Ha teged akar, dugni akar, 40 km nem lesz akadaly.
2023. jan. 28. 20:00
 15/45 anonim ***** válasza:
84%
Társasházi lakás? Gondolom az enm valami nagy. Így nem aludnék ott, nem szeretném a születit kerülgetni, főleg nem a fürdőszobában, és az az elgondolás sem tetszik, hogy hallanák, hogy sz.xelünk. veled egykorú vagyok, én ebbe már ilyen idősen nem mennék bele, azért tinedzserként vagy 20-on pár évesként még hagyján, mert akkor még az az átlagos, hogy együtt élnek, de én ebből a tini feelingből már kinőttem.
2023. jan. 28. 20:24
 16/45 anonim ***** válasza:
0%

Milyen a lakás/ház?

Mert nem mindegy, hogy egy pici lakás, 2 szobával, vagy családi ház, 2 fürdő + 2 WC, 4 szobával, emelettel.

2023. jan. 28. 20:31
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy társasház.
2023. jan. 28. 20:36
 18/45 A kérdező kommentje:
3 szobàs egy konyha egy fürdöszoba van. Lehet a tàvolsàg miatt meg benzin stb költség miatt nàlam kényelmetlenebb lenni de azért kettesben lenni jobb lenne. Csak nemtudtam én gondolkodom e rosszul emiatt.
2023. jan. 28. 20:37
 19/45 anonim ***** válasza:
91%

40km gond? Te atya Isten. Egy férfinak aki szerelmes? Gyalog elmennék egy igazi nőért..

Ez egy vicc!

2023. jan. 28. 20:40
 20/45 anonim ***** válasza:
93%

40 kilométer semmi távolság.

Ha sokalja a benzint, menjen busszal vagy vonattal. Nem hiszem hogy olyan hatalmas összeg lenne.

2023. jan. 28. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!