Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki 5+ éve van együtt a párjával és még
mindig szerelmes?
Jelen, 9 éve vagyunk együtt.
2023. jan. 27. 16:33
#10 kit érdekel mit írtak neked privátban? Ez a gáz amikor ide írjátok a hülyeségeiteket. Most fontosnak érzed magad hogy kaptál egy privátot? Meg kell osztani velünk? Látom tinédzser szintből agyilag nem sikerült kinőni.
2023. jan. 27. 16:33
Nem akarom kiadni a nickem privátban. Csak azert irtam itt. Meg privatozni sem akarok
2023. jan. 27. 16:49
9 éve leszünk együtt idén áprilisban. Hullámzó. Van, amikor azt érzem, mint a legelején, máskor a nyugisabb, mély szeretet van jelen. De őszintén szeretem és szerelemmel, nem megszokás vagy belenyugvás vagy akármi hasonló. Szóval van ilyen is.
2023. jan. 27. 16:54
Ezt is nő irta csak valszeg
2023. jan. 27. 17:24
Én igen. Hét éve vagyunk együtt. Ugyanúgy csorgatom rá a nyálam, ha meglátom, ugyanígy el tudok bambulni rajta, hogy úristen, de rettentő jó pasi, és még mindig úgy nézek rá, mint egy hatalmas kehely fagyira karamellás öntettel.
2023. jan. 27. 18:35
16. Hú de megnézném én is azt a rettentően jó pasit! Jéééézusom, van itt bőven szentimentális ember. Imádom amikor úgy adjátok elő hogy mekkora bomba nő vagyok, milyen vadállat csúcs szuper a pasim. Aztán kiderül hogy az alsó átlagot sem ütitak meg. Volt már ilyenekre példa itt a gyk-n, sajnos volt ilyenekhez szerencsétlenségem.
Wooooaaaa, de karamellaöntetesen jó pasikád lehet, azta hétszázát neki! Nem félsz hogy a fél világ nője elorozza előled? Ha már ennyire brutálisan jó a pasid. Még én is beleborzongtam! :D
2023. jan. 27. 19:03
Szerintem itt fogalomzavarban szenvednek sokan. Amit leírtok, az nem az a biokémiai szerelem, amire valószínűleg a kérdező is gondol, hanem egy szimpla jól működő kapcsolat. Én is szoktam úgy nézni a férjemre, hogy istenem, de jó pasi, itt és most bevonszolnám egy bokor mögé, 10 éve imádjuk egymást, de az q fajta szerelem szerencsére már réges régen elmúlt. Különben már rég belehaltunk volna mindketten abba, hogy enni, aludni nem tudunk, mert mindig csak a másik jár az eszünkben, de minimum csövesek lennénk, mert kirugtak volna mindkettőnket már a munkahelyünkről.
2023. jan. 27. 19:27
Mi 4 éve vagyunk együtt, de még mindig nagyon szerelmes vagyok.
2023. jan. 27. 19:37
Én 7 évig voltam vele együtt. De a végére nem olyan volt, mint az elején, hanem sokkal sokkal jobb, mélyebb, intenzivebb, elsöprőbb. Mikor elején megtapasztaltam, azt hittem kb, hogy meghaltam és ez valami mennyország, majd bár sok káosz volt, maga a szerelem része, csak erősödött.
Egy normális kapcsolatnál minden jó növekszik és minden rossz gyengül. Ez alap fizikai törvény.
2023. jan. 27. 23:12
További kérdések: