Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod mély depresszióba esne, mellette maradnál?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 19:12
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán, attól függ mennyire súlyos
35 szavazat
1/16 anonim válasza:
Ez még kérdés??
Nem csak akkor vagyok a barátja, amikor minden tökéletes.
3/16 anonim válasza:
Ne kerdezz olyanokat akik nem tudják milyen egy depressziossal.
4/16 A kérdező kommentje:
Jogos
2023. jan. 25. 19:36
5/16 anonim válasza:
Pont a bajban pattintsa le az ember a párját? Remek kis mély kapcsolat lehet az ilyen.
6/16 anonim válasza:
lehet itt hősiesen igenre szavazni, de amikor évek óta alig mászik ki az ágyból, előbb-utóbb megunnád
7/16 anonim válasza:
Én antidepresszanst szedek, bár nem depresszióra. A párom végig kitartott mellettem. Én is megtenném érte.
9/16 anonim válasza:
Bizony. Ha azt látom évek alatt, hogy nincs változás, nem is akar tenni ellene, akkor köszönöm, de nyilván kilépnék.
Addig támogatnám amíg erőm és időm engedi, de egyrészt a legtöbb rész rajta múlik, neki is akar is kell, másrészt ahogy mindnekinek, nekem is csak egy életem van. Az idő meg csak előre felé telik.
Lehet lepontozni, ha megnyugtat magam sem vagyok akkora önző állat, hogy elvárjam, hogy egy xar fosban kínlódjom mellettem a párom akar évekig. Nem akarom a másikat is tönkretenni. És ugyanúgy elsősorban az én felelősségem lenne mielőbb kimászni belőle, kerüljön bármibe, nekem sem tudna más segíteni.
10/16 anonim válasza:
Egy darabig nyilván igen, de ha nem tesz ellene aktívan, pszichológus, pszichiáter, gyógyszer, mindegy, találja meg, ami használ neki, ha ez nem megy, leszarja, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!