Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberek beszélnek folyton a párjukról?
#emlegeti #párom így #párom úgy
De miért kellene néha megemlíteni? Ez az ember MAGÁNélete. Munkahelyen én is ovom ezt, senkinek semmi köze hozzá, még akkor sem, ha amúgy jóban vagyunk. Barátoknak nyilván beszélek róla, ez más helyzet.
2023. jan. 20. 10:27
2023. jan. 20. 10:36
Nem irigyek vagyunk, hanem diszkrétek. Engem sem érdekel más magánélete, én is megkímélek másokat a részletektől. Ha pozitív, akkor azért, mert nem akarom az orra alá dörgölni és hencegni vele, ha negatív akkor meg azért, hogy ne csámcsogjon rajta.
Megemlíteni az embernek a párját egy sztori kapcsán, amit épp mesél, hiszen az élete része, teljesen oké.
A párom így, párom úgy monológok, gyerekem így, unokám úgy monológok csak a mesélőjének kedvesek, mi csak udvariasságból kényszerülünk hallgatni. Ha érdekelne minket, külön rákérdeznénk a részletekre. Ha csak bólogatunk, ideje befogni és előrukkolni valami érdekesebbel, amin nem unjuk szarrá magunkat.
2023. jan. 20. 10:39
De nem tudom, mennyire lenne szórakoztató, ha én is rázendítenék. Van ám mit mesélnem nekem is, csak nem vagyok egy nárcisztikus tapló.
2023. jan. 20. 10:40
Ha valakivel joban vagyok, akkor felolem beszelhet barmirol. Egyik kolleganom gyakran meselt vicces sztorikat a gyerekerol, nekem nincs es nem is akarok, ettol fuggetlenul ez is erdekes tema volt arra az ot percre, nem tudom, ti mit vartok pl egy laza munkahelyi csevegestol a kavegep mellett, mirol beszeljen XD Mert nalunk az erdekesebb temak pont, hogy a barati korben kerulnek szoba, a tobbiekkel meg megmaradnak ezek a fajta beszelgetesek. Pont, hogy a barataimmal nem szoktam arrol beszelni, hogy mi van a parommal, mert veluk van ennel izgalmasabb kozos tema is.
2023. jan. 20. 10:46
#13 Teljesen igazad van. Le is lettünk pontozva. A párjukkal (de nem szeretem ezt a szót) flexelők képtelenek megérteni, hogy attól még élhet az ember boldog kapcsolatban, hogy nem pofázik róla el minden szart mindenkinek lépten nyomon.
11 voltam
2023. jan. 20. 10:46
Ha nem beszélsz róla az nem a "magánélet" miatt van. Magánélet, hogy pl min veszekedtek, vagy milyen gyakran szexeltek, vagy mik a terveitek pl gyerekvállalás terén. De ha pl rákérdeznek, hogy van párod és letagadod, az gáz. Mintha szégyellnéd. Ha nem említed meg soha, de mindenki mást igen, ha elmész a barátaiddal bulizni azt elmeséled hétfő reggel, de hogy a pároddal elmész egy hétre nyaralni arról egy szó sem esik, az fura. De az oké, ha csak simán nem szoktál beszélni sokat az életedről és akkor róla sem. De ha rákérdeznek, van e valakid, azért csak elmondod, nem?
2023. jan. 20. 10:47
Persze, hogy elmondom, ha kérdezik. Sehol nem írtam, hogy soha nem beszélek erről. Pusztán magamtól nem kezdek el róla sztorizgatni. Nem azért, mert szégyellem (épp ellenkezőleg), hanem azért mert megtartom magamnak. Elfogadom, hogy más másként all ehhez.
2023. jan. 20. 10:56
Ki a fszom beszélt arról, hogy letagadom? :D Tudják, hogy létezik, tudják, hogy megyünk erre-arra, tudják, hogy boldog vagyok vele és büszke vagyok rá. De ha például elmegyünk nyaralni, nem fogom elmesélni azt, hogy mit csináltunk egész héten és micsoda főnyeremény, amiért azt a szállást választotta meg milyen cuki volt ekkor meg akkor. Senkit sem érdekel. Elmesélem, hogy merre jártunk és 1-2 mondatban, hogy miket láttunk, jó volt az idő vagy sem, wellnesselős/túrázós/városnézős program volt, és ennyi. De nem fogok szivárványt fosni. Engem is irritál, mikor más ezt csinálja. Nem kell az oversharing.
2023. jan. 20. 11:10
Akkor nincs semmi baj :D Ha letagadja valaki az viszont bárki bármit mond gáz. Minek van akkor vele?
Én amikor tiniként (nyilván) nem éltem együtt az exemmel és valaki kérdezte, hogy mit csinálok szabadidőmben, akkor mindig megemlítettem, hogy szeretek a barátaimmal és a barátommal lenni. Mert ha már a barátaimat megemlítem, akkor lelkifurdalásom lett volna, ha őt meg kihagyom.
2023. jan. 20. 11:11
Kapcsolódó kérdések: