Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel elijeszteném a férfit?
Nektek imponálna, ha egy nő elmondaná, hogy mennyire felnéz rád/milyen jó embernek tart/mi az ami nagyon megfogta benned/miért vagy számára különleges/ mindenkiben téged keres stb? Vagy ez ijesztő/taszító inkább?
Volt egy elég rövid, de nagyon érzelmes/szenvedélyes kapcsolatunk. Akkor egyikünk sem volt olyan élethelyzetben, hogy kapcsolatba kezdjünk, de egy ideig még jóban maradtunk, aztán összevesztünk. Azóta csitultak a dolgok, az idő elmulasztotta a dühöt, és egyre jobban beleszerettem. Egy egyetemre járunk, csomószor látjuk egymást, és elég sokszor bulizunk együtt, és alapból nem beszélünk, de egy kis alkohol hatására gyakran egymás felé kezdünk figyelni/flörtölünk stb.
Azt hiszi, megutáltam, pedig csak nagyon titkolom, hogy mennyire fontos nekem, mert félek ő nem így érez.
Ha "igazi" férfi, akkor tudja, látja mit érzel.
Viszont az őszinteség nagy erény.
"Az a baj, hogy ő az a típus aki soha az életben nem fog kezdeményezni/odaállni elém, hogy akarna valamit"
Te akarod
felszedni?
Miből gondolod, hogy Ő nem érez semmi mást? Lehet csak Ő is nagyon jól leplezi? Akár annyira, hogy ellenkezőjét mutatja az érzéseinek. Magyarul utálatot, dühöt mutat, miközben majd beleroskad az érzelmeibe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!