Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ha láttok valahol kettő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha láttok valahol kettő fiút/lányt csókolózni akkor szerintetek melyik a szebb?

Figyelt kérdés
Ez lehet az utcán vagy a tv-ben.

2023. jan. 17. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Kettő fiú csókolózása szebb
Kettő lány csókolózása szebb
Mindkettő szép
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Logikus, hogy a csajok.
2023. jan. 17. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyik sem. De a heteró pároké se az, vagy csak nagyon ritkán. Legtöbbször indokolatlanul szappanoperásra veszik az átlagos emberek is.
2023. jan. 17. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Miért nincs egyik sem opció? Számomra egyik sem szép, mert hetero vagyok.
2023. jan. 17. 17:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért mert engem az érdekel, hogy kinek melyik a kellemesebb látvány, az nem érdekel, hogy valakinek egyik sem tetszik, bocsánat.
2023. jan. 17. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

"az nem érdekel, hogy valakinek egyik sem tetszik, bocsánat"

Na ja, azok levannak szarva! Höhéj! Egy Borsodit az értelmes gondolatér!

2023. jan. 17. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
De azáltal, hogy fiúk engem is megszólítasz, és nekem egyik sem tetszik :D de továbbálltam.
2023. jan. 17. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, hogy te lágy vagy kemény ürülék mellett ennél szívesen?? Nyilván egyik sem.

Kérdésben én bejelöltem a lányokat, de azért mert a 2 véglet közül inkább legyen ez. De alapjában véve heterók csókolózását se nézném szívesen. Egyrészt nem illik bámulni az ilyesmit, másrészt nekik sem illik csinálni. Ha nekem is van barátnőm, akkor nem szoktunk nyílvánosan csókolózni. Senki nem kíváncsi erre.

Amúgy ha a "mind kettő szép" választ beírtad, akkor valóban kellett volna a 4.opció is, mivel a "szebb" et kérdezted. Oké, értem, hogy téged ez nem érdekel. De közeljövőben vagy írd bele a 4. opciót, vagy hagyd ki azt is, hogy egyformán. Így nem lehet akkor belekötni és lehet, hogy megkönnyíted az életed

2023. jan. 17. 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!