Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal érdemes ismerkedni, ha depressziós?
Figyelt kérdés
Különösen érdekelne, ha valakinek konkrét tapasztalatai is vannak.2023. jan. 13. 15:15
11/25 anonim válasza:
Erre az lesz a válasz hogy dejó.
12/25 anonim válasza:
Szerintem nem. Előbb tegye rendbe magát. Bár attól is függ milyen depresszió és milyen erős.
N 30
13/25 anonim válasza:
Ha tudnád miért Depressziós egyszerű lenne a válasz, de alapból én nem jönnek össze vele. Egyik barátnőm mindig Depressziósan megy a kapcsolataiba, aki nem szabadul meg tőle jól lehúzza őket, a pasijaitól várja a megváltást mindig.. nekem is van hajlamom és megnehezítette a volt kapcsolatom, de ha pl magány miatt van akkor okes lenne össze jönni vele, másképp ártalmas lenne rád.
14/25 anonim válasza:
15/25 anonim válasza:
Itt már nem merek linkeket nyitogatni
17/25 anonim válasza:
Depresszió - Ha te is akarod (Official Music Video)
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!