Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem,elmúlik valaha?
6 évig voltunk együtt, végül más nő mellett döntött,tette ezt úgy,hogy a végén,mint kiderült már 3-an voltunk ebben a kapcsolatban…
Borzasztóan fáj. Az a személy,akiért az életemet adnám,mindig az első volt hátbaszúrt…ezt tette mind úgy,hogy közben én kemoterápiára jártam a kórházba. Már fel se veszi a telefont se. Hogy lehet így túllépni 6 éven és ilyen hirtelen? Hogy lehet egy emberen így túllépni?
Értem,ha már nem szeret, más kell neki, valahogyan elfogadom…de mint ember sem érdemlek az elmúlt hat évre tekintettel annyit plusz tekintettel a betegségemre,hogy nyugodtan zárjuk le,tisztelettel?
Annyit nem érdemlek,hogy ha nem is ,mint társ,de ember legalább mellettem legyen ebben az időben?
Összetörtem teljesen.
24/N
Elhavanyul az érzés, mint a jó mint a rossz.
És nem, nem minden ember korrekt, vagy gerinces, de ha van igazságszolgáltatás/karma ne aggódj vissza fogja kapni amit neked adott.
Elso pasimmal en is 6 evig jartam, csak traumak maradtak utana. 2 evbe telt kiheverni magat a szemelyt. Azota eltelt 8 ev es mar semmit nem jelent, csak egy (rossz) emlek,de nem kavar fel meg semmi, mintha egy random ember lenne az utcan.
Szoval hidd el,elmulik.
Jaj de cuki vagy, most úgy átérzem a helyzeted. Velem is ez történt az első pasimmal, 4 év járás után bejelentette, hogy fél éve van valakije mellettem. Egyik napról a másikra épített le, én nem hittem el, hogy a nagy szerelemből ilyen gyorsan szinte már utálat tud kialakulni részéről.
Hidd el a pasiknál másképp megy ez, hiába akarod megérteni, egyszerűen nem ugyanúgy gondolkodnak, mint mi nők. Nála már elkezdett kialakulni egy másik ember felé érzelem, így neki ez nem fáj, hisz ő már azzal a lánnyal tervez. Éppen ezért szerintem semmivel nem lennél előrébb, hogyha végigasszisztálná a betegségedet. Gondolom neked sem lenne felemelő érzés látni ahogy elhidegült tőled, hogy közös képeket rak ki az új csajjal, hogy nem saját programokat terveztek már. Persze azt szokták mondani, hogy beteg emberrel nem szakítunk, mert az gerinctelen dolog. És egyik kapcsolatból sem ugrunk egy masikba. Ez valóban így van, és pláne meglepő egy első nagy és hosszútávú szerelemnél. Gondolom nem tudta türtőztetni magát, amiatt vetett véget most a kapcsolatnak.
Egy a lényeg: tudom, hogy baromira fáj. Nem is fogok köntörfalazni, ez az érzés egy ideig még benned lesz. Viszont muszáj elfogadnod a döntést, ha így történt, akkor ennek így kellett lennie. Valószínű egy sokkal nagyobb szerelembe fogsz esni sok-sok évnyi tapasztalattal a hátad mögött, csak jelenleg nem tudod még elképzelni sem. A legfontosabb, hogy nem szabad összezuhanni, most a mielőbbi gyógyulásodra kell minden erődet szánni, hogy aztán mihamarabb elkezdhess ismerkedni más férfiakkal. Mert én azt szoktam mondani: létezik a nagy ő, viszont nem csak egy van belőle a világon. :)
“ én nem hittem el, hogy a nagy szerelemből ilyen gyorsan szinte már utálat tud kialakulni részéről.”
Persze. Mert átvert, és azt utálja, aki a hitványságára emlékezteti.
A férfiak, fiúk amúgy nem számolják, hogy hány év, amikor lelépnek. Mennek előre a … céljuk után.
"Értem,ha már nem szeret, más kell neki, valahogyan elfogadom…de mint ember sem érdemlek az elmúlt hat évre tekintettel annyit plusz tekintettel a betegségemre,hogy nyugodtan zárjuk le,tisztelettel?"
Ő már lezárta. Rajtad a sor. Minek hívogatod más nő pasiját? Neki már csak egy idegen vagy, egy lezárt fejezet a múltjából. Lehet, hogy mindig is voltak más női melletted, csak nem vetted észre. Ő nem úgy gondol a hajdan volt kapcsolatotokra, mint te, nem nosztalgiázik. Mit akarsz tulajdonképpen? Könnyes búcsút? Egymás nyakába borulósat? Vagy búcsúszexet? Vagy mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!