Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, érzem, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, érzem, de mégis félek, hogy elhagy a gyereke anyjáért?

Figyelt kérdés

Nagyon félek, bizonytalan vagyok. Az előző kapcsolatomban sajnos ez történt. Visszament a párom az exéhez.

Tudom, ez az én gondom. Mert én nem bízok. De hogyan győzzem ezt le magamban.

A barátnőim mondják, hogy ne legyek hülye. Csinos vagyok, adok a külsőmre, diplomás vagyok, fiatalabb és szeretem a gyerekét. Az exe elhagyta egy másik férfiért, azóta az éjszakában van az anyuka, buliznak folyamatosan. Vagy az anyai nagymamánál van a gyerek vagy nálunk. A párom nagyon örül, mert mondtam segítek, hozzuk el minél többet. A munkája miatt, nem tudott ennyit vele lenni, mint így, velem. Sajnálom a kicsit. Mindent megad nekem és szeret a párom. De a tény, hogy őket összeköti a gyerek, sokszor félelmet vált ki belőlem. Attól félek, hogyha egyszer visszajön, akkor talán újra összejönnek, mivel ő hagyta el.

Nem akarom mérgezni ezzel a kapcsolatunkat ezért neki nem merem mondani. De sokszor eszembe jut.

26/N

2023. jan. 8. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
A pasik örülnek ha megszabadulnak, nagy életképtelenek néznek csak hátrafelé.
2023. jan. 8. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy az előző kapcsolatod rosszul végződött, egyáltalán nem biztos, hogy ez is így fog. Szerintem a párodnál plusz kapocs, hogy szereted és gondoskodsz a gyerekéről. Remélem, hogy, ha együtt maradtok, lesz közös is. Sokszor látom ugyanis, hogy az ilyen helyzetben levő férfiak nehezen szánják rá magukat arra, hogy az új párjukkal is legyen közös gyerek.
2023. jan. 8. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Komolyan ez a pasi volt a legjobb az összes közül? Link exanyucival meg gyerekkel?

Mindig konfliktus forrás lesz. Én szóltam..

2023. jan. 8. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
63%

Ha a párod visszamenne egy ilyen gyerekes, gerinctelen valakihez, aki megcsalta, elhagyta, és a saját gyerekével se képes törődni, akkor meg is érdemli.

Szerintem az hogy szereted a gyereket, hatalmas plusz pont. Es attol hogy valakik a gyerek miatt ilyen "kenyszerkapcsolatban" maradnak, az egyaltalan nem jekenti azt hogy újra összejönnének. Gondolom nem vélerlenül van veled, az exével meg feltetelezem csak annyi kapcsolatot tartanak, amennyit a gyerek miatt muszáj. Ne mérgezd magad butaságokkal, mert elrontod a kapcsolatotokat.

2023. jan. 8. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ha a kapcsolat kimerul abban hogy jol nezel ki, fozol ra, foglalkozol a gyerekevel, akkor csak a mindennapok mukodokepessege van meg ami nem osszetarto ero. Az meg hogy fiatal vagy es jo teged dugni szinten nem szamit, hisz van rajtad kivul is sok mas fiatal szep no. A kapcsolatot a kozos elmenyek, mely tartalmas beszelgetesek tartositjak. A kozos gondolkodas a vilagrol, a megmagyarazhatatlan erzes hogy igen, ugy erzem vele magam mint meg senkivel, annyira osszer a lelkunk. Ez a szerelem. Ahol magadat kell adnod es neki akkor is te kellesz, meg akkor is ha nem vagy tokeletes, de megis te kellesz. Ne parazz, csak elj vele, ha elmegy, hát elmegy, akkor neki nem te voltal az igazi. Jobb is igy.
2023. jan. 8. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsóval maximálisan egyet értek.

Az idő eldönti,ágyas vagy,avagy partner számára.

2023. jan. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!