Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, érzem, de mégis félek, hogy elhagy a gyereke anyjáért?
Nagyon félek, bizonytalan vagyok. Az előző kapcsolatomban sajnos ez történt. Visszament a párom az exéhez.
Tudom, ez az én gondom. Mert én nem bízok. De hogyan győzzem ezt le magamban.
A barátnőim mondják, hogy ne legyek hülye. Csinos vagyok, adok a külsőmre, diplomás vagyok, fiatalabb és szeretem a gyerekét. Az exe elhagyta egy másik férfiért, azóta az éjszakában van az anyuka, buliznak folyamatosan. Vagy az anyai nagymamánál van a gyerek vagy nálunk. A párom nagyon örül, mert mondtam segítek, hozzuk el minél többet. A munkája miatt, nem tudott ennyit vele lenni, mint így, velem. Sajnálom a kicsit. Mindent megad nekem és szeret a párom. De a tény, hogy őket összeköti a gyerek, sokszor félelmet vált ki belőlem. Attól félek, hogyha egyszer visszajön, akkor talán újra összejönnek, mivel ő hagyta el.
Nem akarom mérgezni ezzel a kapcsolatunkat ezért neki nem merem mondani. De sokszor eszembe jut.
26/N
Komolyan ez a pasi volt a legjobb az összes közül? Link exanyucival meg gyerekkel?
Mindig konfliktus forrás lesz. Én szóltam..
Ha a párod visszamenne egy ilyen gyerekes, gerinctelen valakihez, aki megcsalta, elhagyta, és a saját gyerekével se képes törődni, akkor meg is érdemli.
Szerintem az hogy szereted a gyereket, hatalmas plusz pont. Es attol hogy valakik a gyerek miatt ilyen "kenyszerkapcsolatban" maradnak, az egyaltalan nem jekenti azt hogy újra összejönnének. Gondolom nem vélerlenül van veled, az exével meg feltetelezem csak annyi kapcsolatot tartanak, amennyit a gyerek miatt muszáj. Ne mérgezd magad butaságokkal, mert elrontod a kapcsolatotokat.
Utolsóval maximálisan egyet értek.
Az idő eldönti,ágyas vagy,avagy partner számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!