Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerelmi csalódásaid voltak eddig?
Olyanokra gondolok: beteljesületlen kapcsolat, vagy épp a másik elhagyott bármi lehet
Miért fájt akkor annyira?
"Hihetetlenül fáj, pedig így utólag én is éreztem hogy valahogy nem passzolunk"
Gyihíííí, akkor mit rinyálsz??
Kismillió csalódàst és fàjdalmat àtéltem, persze volt olyan is, hogy én voltam a szemét, aztán ezt sokszorosan visszakaptam az élettől.
Nyilván a mostani sebeim is nagyon fàjnak, mivel frissek.Itt történtek köztünk bizonyos dolgok, aztán végül ràjött, hogy nem engem szeretne vàlasztani.Bàr tény, hogy mi normális viszonyban maradtunk, mert eddig ő volt a legkorrektebb mind közül.Csak maga a tudat bànt, hogy megmutatta, milyen jó együtt, majd elvàgta a szàlakat, ezzel a mélybe lökött lelkileg...
Előtte nagy pofon volt, amikor a nem is igazán exem pörgetett,hitegetett,lebegtette az összeköltözést, szàmtalanszor a képembe hazudott,stb.
Ezt megelőzően pedig volt egy faszi,aki térden állva,a szemembe nézve hazudta el, hogy soha nem bàntana meg, közben a volt nejének könyörgött, hazudozott, nekem viràgcsokor meg vacsi,utàna ennek szidott,nekem pedig az ecet szapulta.Természetesen minden kiderül.Ugyebàr az igazság utat tör magának.
Voltak itt még finomsàgok, viszont a lényeg: nem véletlenül élek egyedül jó ideje.Pedig jelentkező lenne.
Egyébként is, most megint összetörték a szívem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!