Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Intelligens férfiak! Szeretite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens férfiak! Szeretitek az okos, tanult nőket?

Figyelt kérdés

Azokat kérdezem, akiknek az érzelmi intelligenciájuk is magas.

Aki nagyon elkeseredett a párkeresésben és szidja az egyik nemet, kérem, itt ne írjon, mert nem tiszta a nézőpontja.

2023. jan. 7. 14:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Okos tanult nőket igen. Viszont azokat gyűlölőm akik kisebbrendűnek tartanak egy alacsonyabb végzettségűt, vagy lenézik a munkája miatt. Bár az ilyeneket nem is nevezném okosnak.
2023. jan. 7. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Attól hogy tanult,nem feltétlenül okos valaki.Fordítva sem igaz.
2023. jan. 7. 16:04
 13/20 Hans Pötterman ***** válasza:

Természetesen.

25F

2023. jan. 7. 16:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Az okos tanult az korántsem egyenlő az érzelmi intelligenciával.

Lehet valakinek 3 diplomája is, ha amúgy kapcsolatokra , emberi kommunikációra alkalmatlan.

Ritka amikor ez a 3 egyesül egy emberben.

De ahogy írták, az ezzel hencegőket...okoskodókat , akik ez által sokkal többnek képzelik magukat ergo beképzeltek is , azokat a nőket nem.

2023. jan. 7. 17:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, szeretem, mert van/lenne mit tanulni tőlük részemről is.
2023. jan. 7. 17:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy az okos, a tanult és az érzelmi intelligencia ugyanaz lenne. Csak azt kérdezem, szeretitek-e az olyan nőket, akiben ez mind a 3 meg van?

Az, hogy lenéznek másokat, szerintem inkább morális kérdés, értékrendtől függ. Meg a saját önértékelésükön.

2023. jan. 7. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem biztos, mert ezek gyakran egy virslit sem tudnak megfőzni vagy egy villanykörtét kicserélni, életképtelenek...

A normális nő, ennél bizony összetettebb;)

2023. jan. 7. 20:20
 18/20 anonim ***** válasza:
60%
Igen és szívesen kezdeményezek náluk, de közös morális alapok is kellenek egy párkapcsolathoz.
2023. jan. 8. 14:19
 19/20 anonim ***** válasza:
40%

A nagyon okos, nagyon tanult nők nem mindíg jók az ágyban.

Biztosan van kivétel, de álltalában nem, mert szégyelnek igazán megszabadulni a gátlásoktól.

Van bennük egy tartás, ami a tanultságukból fakad.

A nyáron, a lépcsőházat takarító kislány viszont úgy kicsavart, hogy fél óráig fölkelni sem tudtam.

2023. jan. 8. 17:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha nem csóró. De ha csóró, akkor legalább nel legyen sí hülye. Sum: igen.
2023. jan. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!