Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sírok, ha 2 napig nem találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírok, ha 2 napig nem találkozom a párommal? El fog múlni ez valaha? Hogyan?

Figyelt kérdés

Vonzalommal kezdődött, ehhez társult később a szerelem is. Sok időt töltünk együtt, van, hogy egész héten együtt vagyunk, 0-24 és akkor sem unom meg. Viszont van, hogy nekem is van dolgom, neki is több a munkája, vagy éppen nem tudom elkísérni dolgozni és olyankor nem találkozunk 1-2 napig. Nálam ennyi a limit, mert a második nap már rossz kedvem van, hiányzik, elsírom magam csak úgy. Még sosem éreztem ezt senki iránt, sokkal jobban szeretem, mint saját magamat. Bármit megtennék érte/neki. Mikor találkozunk, vagy meglátom, pont olyan izgatott vagyok, mint az első találkozásainknál. De már lassan 1 éve együtt vagyunk... Ez megijeszt, mert magamra sem ismerek. Sosem voltam az a fajta lány, aki nagyon kimutatja az érzelmeit, mindig hozzáér a párjához, kézen fogva sétál vele az utcán, hozzábújva alszik. Most meg ha nem fogja a kezemet, combomat vezetés közben, akkor is hiányzik kb.

Nem akarok én lenni az a lány, akinek a párján kívül semmi nem fontos, de jelenleg így érzem. Vannak barátnőim, barátaim, a családommal is jó a kapcsolatom. De tudom, ha a párom közölné holnap reggel, hogy a világ másik felén akar élni, én kérdés nélkül pakolnám a bőröndjeimet...

2023. jan. 6. 20:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ez társfüggőséknek tűnik. Mondtad, hogy ijesztőnek érzed ezt a ragaszkodást, esetleg pszichológushoz nem gondoltál menni? Ő tudna segíteni hogy megértsd mi zajlik benned. Mert ha a párod részéről ez kezd csökkenni, vagy terhes lenni hogy folyton együtt vagytok, akkor az nagyon szar lesz neked, és inkább érdemes elébe menni az ilyennek és megnézni hogy ez miről szól. Én legalábbis ezt javaslom, a te érdekedben.
2023. jan. 6. 23:07
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mi a baj?
2023. jan. 6. 23:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Apakomplexusra is gyanakodtam már, mert idősebb nálam + az apámmal a kapcsolatom elég viharos, kiskoromban egyáltalán nem volt az életem része. Emiatt is félnék szaksegítséget kérni, mert mi van, ha mindenből "kigyógyulok", és esetleg utána már nem találnám vonzónak, izgatónak ezt az egészet, ami köztünk van.

Az a baj, hogy a kapcsolat elején még normálisnak is mondható, ha valaki ennyire vágyik a párjára, vele töltené minden idejét. De mi egy éve már, hogy együtt vagyunk és ez csak fokozódott közöttünk, nem enyhült.

2023. jan. 6. 23:14
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Ha jól érzed magad, akkor miért keresed a hibát?
2023. jan. 6. 23:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Mert ez a rajongás, már-már függőség nem egészséges dolog.

Kb mintha egy drogosnak mondanád, hogy nem baj az, ha drogozik, amíg jól érzi magát.

2023. jan. 6. 23:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Keress valamiket amik érdekelnek. Mi az ami előtte boldoggá tett? Nem a párkapcsolatok hanem bármi más.
2023. jan. 6. 23:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, majd ha felnosz
2023. jan. 7. 06:12
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Olyan érdekes ez az egész, hogy míg az egyik tudja a választ, tudja az utat, addig a másik totál rossz irányban halad tudatlanul. Erre azt szoktam mondani kérdező, hogy a baj becsomagolt és úton van hozzád. Szépen lassan, de betalál :D Unatkozni nem fogsz, ezt tanusíthatom, barátod lesz a fájdalom és a magány, ellened lesz az idő, de egyben a barátod is lesz és a legnagyobb ellenséged önmagad lesz. Rájöttem, hogy az ember önmaga a legerősebb ellenfél önmagának. Mindig egy kicsivel, egy nagyon kicsivel győz, de arra is rájöttem, hogy az idő párhuzamával egyre csökken az előnye.

Kíváncsi vagyok mi lesz veled és ha túl leszel az egész förtelmen, (ez akár lehet 2 hónap, vagy akár 6 év is) mit mondasz erre a válaszomra, jövőt láttam vagy nevetni fogsz rajtam.

2023. jan. 7. 08:49
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerelmes vagy, nem kell túlbonyolítani. Azt az egyet nem értem, hogy minek mész vele dolgozni. Ezt az egyet nem látom normálisnak. Meg honnan van ennyi időd. A legjobb lenne, ha elmennél dolgozni, az lefoglalna és lefárasztana. Most kitartott vagy? Vagy honnan jön a pénzed? Szerintem itt a baj, a munka gyógyít, menj dolgozni.
2023. jan. 7. 09:25
 20/22 A kérdező kommentje:

Azért megyek, mert addig sem vagyunk külön. Eltöltöm én is az időmet ott, szóval nem unatkozom. Mert ha az irodában vagyunk, amíg ő dolgozik, én tanulok, vagy csinálom a sulis dolgaimat, ha meg mondjuk nem Budapesten tárgyal, hanem vidéken, elszórakoztatom az úton, vagy vezetek én, mert kb. 10 perc után megunja.

Egyetemista vagyok, nincs még diplomám, ezért nem dolgozom. Van saját pénzem.

Mielőtt összejöttünk, nagyon aktív életet éltem mindenféle szempontból. Lefoglaltam magam. Jártam teniszezni, boxolni, pilatesre, mellettük futottam, barátnőkkel pole dance-re jártunk. Sokat utaztam, kirándultam, hetente 2-3x mentem bulizni is. Itthon is sok mindent csináltam, az olvasástól kezdve a kicsit profibb sütésig, tényleg kb. mindennel elfoglaltam magam.

Nem mondom, hogy most unalmas az életem, mert sokkal boldogabb vagyok, mint mondjuk 2 éve. De pl. a heti 5-6 sportolásból jó, ha 1-2 összejön, bulizni már nem igazán járok, vagy ha igen, akkor az nem az a hajnal 5-6-ig tartó nagy "ereszd el a hajam" téma. Utazni most így többet tudok a párom miatt, mert anyagi szempontból nincs semmi határ, vagy megkötés, de ugye oda 90%-ban együtt megyünk.

2023. jan. 7. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!